Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Cum a fost "păcălit" George Copos de un fotbalist! A avut cel mai mare salariu de la Rapid

EXCLUSIV | Cum a fost "păcălit" George Copos de un fotbalist! A avut cel mai mare salariu de la Rapid

Rapid

Comentarii

Adrian Iencsi (45 de ani), noul antrenor al celor de la Rapid, a dezvăluit în cadrul emisiunii Top Interviuri de la Telekom Sport cum l-a "păcălit" pe George Copos să îl facă cel mai bine plătit fotbalist de la Rapid.

Ca fotbalist, Iencsi a câştigat singurele trofee cu Rapid: două titluri, două Cupe ale României şi o Supercupă, toate în prima aventură în Giuleşti, în perioada 1997-2004. În acel an, 2004, Iencsi a fost vândut direct în străinătate, la Spartak Moscova, dar în acea perioadă, el era cel mai bine plătit jucător de la Rapid, conform spuselor lui. 

Fostul fundaş a dezvăluit cum l-a convins pe George Copos să îi acorde un salariu uriaş pentru România: "Când mi-a prelungit contractul, i-am spus cât vreau. La vremea respectivă nu ştiu dacă avea cineva contractul pe care l-am avut eu la Rapid. Ştiu că am cerut undeva la 100 de mii pe an.

Printre cele mai mari contracte din vremea aceea erau la 40 de mii, 50 de mii şi eu am cerut 100 de mii. Nu a acceptat din prima, dar într-un final a acceptat", a declarat Iencsi la Telekom Sport. 

După ce a jucat la Spartak, Ceahlăul, Apollon Limassol şi Kapfenberg, Iencsi s-a întors la Rapid pentru sezonul 2008-2009 în care a jucat 22 de meciuri, iar acum a devenit noul antrenor al formaţiei şi are obiectivul de a promova echipa în Liga 1. 

Afla mai multe despre: george coposadrian iencsi 

viewscnt
Articole similare