Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Cum a reacţionat Nicolae Dică după un nou meci excelent făcut de Alibec

EXCLUSIV | Cum a reacţionat Nicolae Dică după un nou meci excelent făcut de Alibec

Superliga

Comentarii

Nicolae Dică l-a lăudat pe Denis Alibec, după un nou meci foarte bun făcut de atacantul Astrei, în victoria cu 1-0 în faţa lui Hermannstadt. Dică şi Alibec au intrat în conflict la FCSB şi atacantul de 28 l-a acuzat că el i-a provocat plecarea.

Colaborarea dintre Nicolae Dică şi Denis Alibec la FCSB a fost dezastruoasă. De altfel, fostul internaţional român l-a acuzat pe Dică pentru faptul că n-a reuşit să-şi intre în formă la FCSB şi că s-a pierdut titlul din cauza lui. În replică, fostul antrenor al FCSB-lui a declarat că ”nu antrenorul nu l-a lăsat să bage mingea în poartă”.

Acum, după un nou meci bun făcut de Alibec, cu Hermannstadt, când a pasat la gol, Nicolae Dică l-a lăudat pe fostul său jucător de la FCSB:

”El este un jucător foarte valoros, are calităţi extraordinare. În momentul când are o atitudine bună, când îşi doreşte să dea totul pentru echipă, are şi realizări. Atunci când îşi doreşte şi când are atitudine, probabil că se antrenează bine, vrea să demonstreze că încă nu a spus totul pentru fotbalul românesc, are aceste evoluţii”, a declarat Nicolae Dică la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: nicolae dicafcsbliga 1 

viewscnt
Articole similare