Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Cum au aflat dinamoviştii de cazul de COVID-19 din "sânul" echipei: "Toţi am crezut că e o glumă, ne-am făcut griji!"

EXCLUSIV | Cum au aflat dinamoviştii de cazul de COVID-19 din "sânul" echipei: "Toţi am crezut că e o glumă, ne-am făcut griji!"

Dinamo București

Comentarii

Mihai Popescu (27 de ani), fundaşul lui Dinamo, a povestit în exclusivitate pentru Telekom Sport despre cum au aflat el şi colegii săi de cazul de COVID-19 din sânul echipei din Ştefan cel Mare. Fotbalistul a dezvăluit că în primă fază a crezut că totul este doar o glumă, însă după aceea şi-a făcut griji pentru magazionerul clubului, cel infectat cu Coronavirus.

Popescu şi colegii săi se pregăteau de antrenament când au aflat că testul de COVID-19 al magazionerului clubului a ieşit pozitiv.

"Când am ajuns la Dinamo, la stadion, unde urma să avem antrenament... Prima dată am crezut că este o glumă, toţi o luam în glumă, nu prea am crezut la început.

În primul rând, ne-am îbgrijorat pentru Cătălin, pentru magazioner, pentru că nici el nu se aştepta. Ca şi veste că ar trebui să stăm acasă, chestia asta nu prea ne-a picat bine, eram nerăbdători să începem, ne-a amânat cu încă o săptămână, am stat în casă închişi după ce am stat atâta timp", a spus Mihai Popescu, pentru Telekom Sport.



După testul pozitiv din "sânul" lui Dinamo, fotbaliştii şi toţi cei din jurul echipei au fost băgaţi în carantină, iar meciul cu Chindia Târgovişte, cel care trebuia să se joace în primă fază, amânat. Acum, "câinii" trebuie să joace contra lui Sepsi, duminică, de la ora 17:00, în etapa a 4-a din play-out-ul Ligii 1.

Afla mai multe despre: mihai popescudinamocovid19 

viewscnt
Articole similare