Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Cum se protejează Mirel Rădoi de COVID-19. Măsurile pe care le pune în aplicare: "Până şi copiii mei ştiu, cu o săptămână înainte!"

EXCLUSIV | Cum se protejează Mirel Rădoi de COVID-19. Măsurile pe care le pune în aplicare: "Până şi copiii mei ştiu, cu o săptămână înainte!"

Echipa națională

Comentarii

Invitat la Telekom Sport, Mirel Rădoi (39 de ani) a povestit ce măsuri anti-COVID-19 înaintea de o acţiune a echipei naţionale a României. Selecţionerul a dezvăluit că niciun membru al staff-ului sau din FRF nu mai merge la niciun meci cu o etapă înainte de anunţarea convocărilor. Măsurile îi vizează până şi familia.

Coronavirusul a făcut pe toată lumea implicată în sport şi nu numai să-şi ia măsuri suplimentare de protecţie pentru a nu se infecta, iar Mirel Rădoi nu face excepţie, mai ales prin prisma funcţiei pe care o ocupă acum, cea de selecţioner. Rădoi a fost invitat la Telekom Sport şi a anunţat ce măsuri iau cei din FRF, dar şi ce măsuri aplică alături de familia sa.

De exemplu, copiii lui Mirel Rădoi nu mai au voie să-şi cheme prietenii acasă cu o etapă înainte de o acţiune a naţionalei României. "Cu o etapă înainte de data convocării, niciun membru al staffului sau cei din federaţie care vin să îi salute pe băieţi nu mai participă la niciun meci pe stadion. Până şi copiii mei ştiu că prietenii lor, cu o săptămână înainte, nu mai vin acasă, pentru că nu ştim ce fac. Copiii mei nu mai ies în parc, proviziile încercăm să le comandăm şi să avem foarte mare grijă", a spus Mirel Rădoi, la Telekom Sport.

Mirel Rădoi, debut cu patru puncte pe banca naţionalei României!

Numit acum câteva luni în funcţia de selecţioner al naţionlei României, Mirel Rădoi a debutat pe banca tehnică a tricolorilor la începutul lunii septembrie, în meciurile cu Irlanda de Nord (1-1) şi Ausria (3-2), din care a scos patru puncte. Pentru Rădoi şi naţionala României urmrează un meci extrem de important, semifinala barajului de calificare la Euro 2020, de pe 8 septembrie.

Afla mai multe despre: mirel radoicovid-19masurifrffamilie 

viewscnt
Articole similare