Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Cum va arăta echipa naţională sub comanda lui Mirel Rădoi: ”Gândim un fotbal ofensiv, de posesie!”

EXCLUSIV Cum va arăta echipa naţională sub comanda lui Mirel Rădoi: ”Gândim un fotbal ofensiv, de posesie!”
Comentarii

Nicolae Dică a fost invitat la Sport Report de la Telekom Sport. Printre altele, secundul echipei naţionale a vorbit şi despre filosofia pe care Mirel Rădoi, noul selecţioner al României, vrea să o imprime echipei naţionale.

Rădoi şi Dică pregătesc în cel mai mic detaliu barajul cu Islanda. Noul selecţioner a fost ales în funcţie în luna noiembrie a anului trecut, dar până acum nu a apucat să debuteze pe banca naţionalei.

”Fiind un staff tehnic nou, probabil nu ne cunosc foarte bine. Cunoc jucătorii, dar venim şi noi cu ideile noastre şi poate le pregătim ceva celor din Islanda. Gândim un fotbal ofensiv, un fotbal în care să avem posesie bună pe fază ofensivă, să marcăm multe goluri. Dacă nu se putea, nu veneam la echipa naţională” a explicat Dică, pentru Telekom Sport.

Transferul lui Ianis la Rangers este o mutare bună şi pentru echipa naţională. Deocamdată, Hagi nu a marcat în tricoul primei reprezentative.

”Cred că este bine, pentru că a reuşit să meargă acolo, s-a impus, a jucat meci de meci, a avut evoluţii bune. Antrenorul îl place, suporterii sunt alături de el şi a găsit locul potrivit în străinătate să joace meci de meci şi i s-a dat încredere” a concluzionat secundul echipei naţionale de fotbal a României.

Afla mai multe despre: echipa naţionalănicolae dică 

viewscnt
Articole similare