Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Dănciulescu a explicat motivul pentru care a revenit la Dinamo: "O să fiu cât se poate de realist"

EXCLUSIV | Dănciulescu a explicat motivul pentru care a revenit la Dinamo: "O să fiu cât se poate de realist"
Comentarii

Ionel Dănciulescu a oferit joi primele declaraţii după revenirea la Dinamo, în funcţia de team manager, mărturisind că a simţit că nu a plecat niciodată din "Ştefan cel Mare".

"E funcţia care m-a caracterizat şi eu cred că mă reprezintă cel mai bine. Dacă stau acum şi fac un remember la tot ce s-a întâmplat pot să spun că nu am plecat niciodată. Dacă ar fi să fim realişti. Întotdeauna mi-am dorit să fiu la Dinamo, alături de echipă. A fost atunci un moment în care aşa am crezut că trebuie să fac. Cel mai important este că m-am întors acasă. Îi mulţumesc lui nea Mircea, lui David, lui Negoiţă. Înseamnă că am făcut lucruri bune la Dinamo. Nu traversăm o perioadă bună. Neagră!

Acum a fost momentul în care să mă întorc. Aşa a fost să fie! E un moment greu, întotdeauna am fost alături de Dinamo, ca jucător şi ca conducător. Eu am mare încredere că se pot remedia lucrurile, dar e nevoie de timp, de răbdare, dar acum nu cred că putem vorbi de play-off. Voi da şi eu o bere, dar mai întâi trebuie să câştigăm meciul cu Hermannstadt. Sunt un pic supărat pe ei, pentru că au condiţii de pregătire, au unul dintre cei mai buni antrenori. Văd că lumea e supărată, dă în nea Mircea", a declarat Ionel Dănciulescu, la Telekom Sport.

Fostul atacant, ajuns la 42 de ani, consideră că Mircea Rednic nu are nicio vină pentru rezultatele slabe din ultima vreme şi vine cu argumente.

"Nu. Eu spun că nu, pentru că e complicat să... Nu e uşor să preiei o echipă din mers. A încercat, sigur, nea Mircea a venit cu entuziasm, a crezut că poate să redreseze situaţia. Sunt jucători buni, jucători care au demonstrat că pot face meciuri bune, au şi jucat în acest început de sezon bine, dar trebuie să vină cu ceva aplomb la echipă şi să reuşim să scoatem echipa din impas. La Dinamo nu poţi să ai linişte decât când vei face performanţă. Pe lângă faptul că trebuie să ai şi valoare, trebuie să ai şi un caracter puternic.

Eu sunt convins că nu va pleca. A avut ofertă nea Mircea şi nu a plecat, aşa că eu nu-mi fac probleme de faptul că ar pleca în iarnă. Eu aşa am convingerea, din cea am vorbit cu dânsul, că dânsul nu va pleca", a mai spus Dănciulescu.

Ionel Dănciulescu refuză să se gândească la retrogradare, dar vorbeşte cu greu şi despre accederea în play-off.

"De retrogradare sub nicio formă şi nu m-am gândit niciodată că Dinamo ar putea retrograda, cu toate că acum câteva etape Dinamo a fost pe loc retrogradabil. Depinde foarte mult ce se va întâmpla în acest final de campionat. Dacă nu acumulăm puncte, va fi destul de greu"

În cel mai rău caz, dacă nu reuşim să intrăm în acest play-off, e dureros, e regretabil, dar nu avem decât să pregătim sezonul următor. Săracii, cred că... Nu ştiu, cred că ar trebui să-i întrebaţi pe ei. Trebuie să aibă răbdare, pentru că este un moment delicat. Eu sunt convins că nea Mircea va reuşi să remedieze situaţia", a încheiat "Danciu-gol".

Ionel Dănciulescu va fi începând de luni, 10 decembrie, team manager al FC Dinamo Bucureşti, a anunţat conducerea clubului din Ştefan cel Mare prin intermediul site-ului oficial. Fostul atacant, antrenor şi conducător al echipei din Ştefan cel Mare împlineşte astăzi 42 de ani, prilej pentru a-i transmite cele mai frumoase gânduri în alb şi roşu din partea tuturor dinamoviştilor. Născut la Slatina, Ionel Dănciulescu a debutat în fotbalul profesionist în 1993, la Electroputere Craiova. Până în 2013, anul în care a decis să-şi încheie cariera de fotbalist, "Danciu-gol" a adunat 515 meciuri şi 214 goluri în Liga 1, reuşind să câştige de trei ori titlul cu Dinamo, în 2002, 2004 şi 2007.

Afla mai multe despre: danciulescudinamorevenire 

viewscnt
Articole similare