Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Daniel Pancu a făcut-o praf pe UTA după victoria din meciul direct: "N-ar merita nimic". Cum comentează prezenţa fanilor la stadion

EXCLUSIV | Daniel Pancu a făcut-o praf pe UTA după victoria din meciul direct: "N-ar merita nimic". Cum comentează prezenţa fanilor la stadion

Rapid

Comentarii

Daniel Pancu, preşedintele lui Rapid, a avut o intervenţie telefonică în cadrul emisiunii Sport Center de la Telekom Sport în care a vorbit despre victoria lui Rapid, 2-1, împotriva lui UTA Arad, un pas imens pentru giuleşteni în cursa pentru promovare.

Fostul antrenor al Rapidului crede că echipa sa are cel mai bun lot din Liga a 2-a şi a făcut un scurt calcul cu şansele la promovare pe care le are: "Rezultatul conta enorm. Într-adevăr, în a doua repriză am dominat clar liderul acestei ligi. Eu am spus tot timpul că Rapid are cel mai bun lot din această ligă, păcat de această inconstanţă, pentru că echipa reacţionează doar în momente în care e condusă sau e cu cuţitul la os, cum se spune. 

Rămâne varianta victoriei cu Turris, după care să sperăm la nişte rezultate favorabile, de care să profităm. La Petrolul cu Argeş să nu bată Petrolul. UTA, la cum arată în play-off-ul ăsta, n-ar merita nimic. La cum a arătat în sezonul regulat, de departe cea mai bună echipă", a declarat Pancu la finalul partidei. 

Pancu a comentat şi atmosfera de la Arad, acolo unde fanii celor de la UTA au profitat de stadionul mic pe care joacă echipa pentru a fi prezenţi fizic alături de echipa lor, în ciuda regulilor de distanţare socială:  "Eu nu sunt de acord, vă daţi seama, în calitate de echipă oaspete. Nu puteam accepta niciodată lucrul ăsta, pentru că nici la noi nu se întâmplă, dar dacă gazdele au considerat de cuviinţă să se întâmple lucrul acesta, să răspundă".

Totodată, fostul atacant a mulţumit arbitrilor: "Vreau să-i felicit pe domnul Avram şi pe domnul Petrescu pentru modul în care au arbitrat Rapidul, echidistant, corect, exact cum merită o echipă de tradiţie".

Afla mai multe despre: daniel pancurapid 

viewscnt
Articole similare