Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Daniel Pancu face portretul patronului ideal în fotbalul românesc: "E nevoie de prestanţă şi mai mult orgoliu. Asta pe lângă bani!"

EXCLUSIV Daniel Pancu face portretul patronului ideal în fotbalul românesc: "E nevoie de prestanţă şi mai mult orgoliu. Asta pe lângă bani!"

Fotbal intern

Comentarii

În exclusivitate pentru Telekom Sport, fostul mare internaţional român, Daniel Pancu, ultima dată antrenor la Rapid Bucureşti, a vorbit despre cum ar trebui să arate un patron al unei echipei mari din România.

Pancu explică diferenţele dintre un patron de la o echipă mică sau medie din România şi un patron care poate conduce o echipă titrată, cu nume:

"Am jucat şi eu fotbal atâţia ani. Prefer ca un conducător să vină şi să îmi spună azi că vă plătim salariile peste trei săptămâni şi e ok, toată lumea ştie cum să se organizeze.  Spunând peste două zile, peste trei zile şi acest lucru nu se întâmplă, sunt lucruri care contează la final la atmosferă, la modul de a te privi unul cu altul, jucătorii te respectă dacă îi respecţi. Când eşti conducător, pardon, patron la Rapid, Dinamo, Steaua, Craiova, Petrolul trebuie să ai o altă prestanţă ca şi patron. Nu te comporţi ca unul de la altă echipă. Aici ai un nume de apărat şi al tău şi al clubului. E nevoie de mai mult orgoliu, pe lângă bani, e nevoie de mai mult orgoliu" a mărturisit fostul mare internaţional, pentru Telekom Sport.

Daniel Pancu a fost înlocuit de la cârma formaţiei sale de suflet, cu Dan Alexa, un tehnician despre care are o impresie foarte bună. Fostul tehnician al Rapidului este sigur că fosta sa echipă va promova în Liga 1. Dacă nu în acest sezon, cu siguranţă în cel care urmează: "Chiar dacă va mai rămâne încă un an, va promova sezonul viitor. La noi nu se poate vorbi de eşec deocamdată. Am venit din Liga 4, Liga 3 fără probleme, iar acum suntem acolo" a mai spus Pancu, în exclusivitate, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: daniel pancu 

viewscnt
Articole similare