Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | De ce rezultatele lui Dinamo sunt dezastruoase, deşi se plătesc salarii uriaşe pentru Liga 1. Explicaţiile lui Cosmin Contra

EXCLUSIV | De ce rezultatele lui Dinamo sunt dezastruoase, deşi se plătesc salarii uriaşe pentru Liga 1. Explicaţiile lui Cosmin Contra

Superliga

Comentarii

Cosmin Contra a explicat motivul pentru care Dinamo se află pe locul 15 în clasament, deşi la începutul sezonului au venit jucători cu salarii foarte mari. Antrenorul lui Dinamo susţine că echipa este demoralizată din cauza problemelor financiare, lucru care şi-a pus amprenta pe evoluţia jucătorilor.

Dinamo a ajuns într-o situaţie foarte dificilă după ce a fost preluată de un grup de investiţii care este reprezentat de Pablo Cortacero. Jucătorii sunt neplătiţi de câteva luni, există datorii inclusiv la furnizori şi echipa suferă şi din punct de vedere sportiv.

Motivul pentru care Dinamo este pe loc de retrogradare: ”Le este teamă când au mingea la picior”

Dinamo a transferat la începutul sezonului jucători cărora le-a plătit salarii foarte mari pentru nivelul fotbalului românesc. Cu toate acestea, echipa se află pe locul 15 din 16, cu doar 6 puncte acumulate în 10 etape. De la începutul sezonului, Dinamo a reuşit o singură victorie.

Cosmin Contra spune că evoluţia jucătorilor este foarte afectată de neseriozitatea patronilor. Antrenorul lui Dinamo susţine că jucătorii resimt din plin criza de la nivelul conducerii şi evoluează acum cu mult sub capacitatea lor:

”În momentul de faţă, jucătorii joacă la 30-40% din capacitatea lor. (Asta pe fond psihic?) Numai pe fond psihic. Vezi, nişte jucători care acum o lună jumătate luau mingea şi aveau scilipirea aia unu contra unu, ajungeau la poartă şi făceau combinaţii, iar acum vezi jucători care iau mingea şi au teamă de a face ceva, de a creea ceva. Şi atunci nu cred că e o problemă fizică sau tactică, e o problemă de încredere a lor, de a mai crede în acest proiect, de a mai avea entuziasm de a face lucrurile”, a explicat Cosmin Contra la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: cosmin contra 

viewscnt
Articole similare