Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Deac nu face bani din fotbal: "Se câştigă destul de bine". Ce afaceri are fotbalistul de la CFR Cluj

EXCLUSIV | Deac nu face bani din fotbal: "Se câştigă destul de bine". Ce afaceri are fotbalistul de la CFR Cluj

CFR Cluj

Comentarii

Ciprian Deac (34 de ani) are patru titluri de campion cu CFR Cluj, a jucat în Bundesliga, a jucat în UEFA Champions League, dar nu mizează totul pe fotbal. Fotbalistul campioanei are propria sa afacere despre care a vorbit în cadrul emisiunii Sport Report.

"Eu din 2013 investesc în imobiliare. Am avut foarte multe construcţii, şi în momentul de faţă mă ocup de construcţii şi o să mă axez şi după ce mă las de fotbal. Acum nu ştiu dacă nu o să rămân în fotbal, dar e clar că cu imobiliarele o să mă duc înainte, pentru că am o firmă destul de mare. 

Se câştigă destul de bine şi din punctul meu de vedere, cea mai sigură investiţie sunt imobiliarele"
, a dezvăluit Ciprian Deac pentru Telekom Sport. 

Totuşi, Deac nu a fost atras de imobiliare de la început. Chiar el recunoaşte că era un împătimit al automobilelor: "Tot timpul mi-au plăcut maşinile şi cred că primii bani pe care i-am câştigat, i-am investit în maşini. Cea mai proastă investiţie e maşina, e clar, dar asta a fost plăcerea mea. Dar nu am fost niciodată omul care să îmi trag de la gură pentru o maşină, să mă împrumut sau să îmi fac credit la bancă pentru o maşină. Am fost un tip calculat.

Dacă mi-am permis acea maşină, mi-am cumpărat-o, nu am făcut foarte multe sacrificii. Dar după cum spuneam, e cea mai proastă investiţie. Am reuşit să cunosc oameni care mi-au deschis ochii şi m-au îndrumat să investesc banii în altceva", a mai spus fotbalistul campioanei. 

Afla mai multe despre: ciprian deaccfr cluj 

viewscnt
Articole similare