Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Decizie curajoasă luată de Simona Halep! În ce afacere va investi milioane de euro: ”S-a convins că ăsta e viitorul”

EXCLUSIV | Decizie curajoasă luată de Simona Halep! În ce afacere va investi milioane de euro: ”S-a convins că ăsta e viitorul”

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep a decis, de comun acord cu familia ei, să-şi inveastească o parte din câştigurile obţinute din tenis în zona imobiliarelor.

După ce şi-a achiziţionat un hotel în staţiunea Poiana Braşov, pentru care se pare că ar fi plătit 2 milioane de euro, după deschiderea unei cafenele în centrul Constanţei dar şi după ridicarea unui bloc de locuinţe în nordul staţiunii Mamamaia, Halep mută în continuare curajos în zona imobiliarelor.

Simona se dovedeşte a fi un jucător cât se poaste de activ pe piaţa imobiliarelor. De data asta noul ei target este chiar Bucureştiul. Potrivit unor surse din anturajul Simonei, numărul unu în clasamentul mondial ar fi achiziţionat un teren în Bucureşti pe care intenţionează să ridice un bloc de locuinţe.

Investiţiile în zona imobiliarelor sunt cele mai rentabile, iar de acest lucru s-a convins şi Simona. Probabil că este o zonă în care va investi destul de mult şi de acum înainte”, a precizat sursa Telekomsport.ro. 

Afla mai multe despre: halepinvestitieafaceri 

viewscnt
Articole similare