Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | "Degeaba ne facem planuri, o să-l sacrificăm şi pe Rădoi". Dumitru Dragomir ştie de ce nu ne calificăm la EURO

EXCLUSIV | "Degeaba ne facem planuri, o să-l sacrificăm şi pe Rădoi". Dumitru Dragomir ştie de ce nu ne calificăm la EURO
Comentarii

Fostul preşedinte al LPF, Dumitru Dragomir, îl sfătuieşte pe selecţionerul României, Mirel Rădoi, să-şi facă un contract pe încă trei ani, întrucât actuala campanie de calificare la EURO e compromisă.

Înainte de meciul cu Islanda, Dumitru Dragomir a susţinut că nu are încredere în tricolorii lui Mirel Rădoi: "Bine au făcut că l-au amânat (n.r. - EURO), pentru că în Europa varful pandemiei acum este. Calificarea noastră este compromisă, degeaba ne facem planuri, o să-l sacrificăm şi pe Rădoi, care n-are nicio vină. Rădoi ar trebui să-şi facă un contract beton pe cel puţin doi, trei ani să nu-l deranjeze nimeni", a declarat Dumitru Dragomir pentru Telekom Sport.  

Fostul oficial LPF şi-ar argumentat părerea şi dă vina pentru o eventuală necalificare pe lotul de jucători: "Cu rezultate bune sau mai puţin bune, altfel se împrăştie majoritatea jucătorilor. Majoritatea nu joacă în străinătate, cei din ţară joacă într-un campionat destul de slab, atunci Rădoi nu are nicio vină", a adăugat Dumitru Dragomir. 

Joi, UEFA a decis ca meciurile din play-off-urile Ligii Naţiunilor, programate pe 4 iunie, să se dispute în luna septembrie, iar cupele europene să se încheie în iulie şi august.

Afla mai multe despre: mirel radoidumitru dragomir 

viewscnt
Articole similare