Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | „Degeaba vine... Se plimbă pe banii federaţiei”. Adrian Mutu, mesaj tranşant de la Mircea Rednic

EXCLUSIV | „Degeaba vine... Se plimbă pe banii federaţiei”. Adrian Mutu, mesaj tranşant de la Mircea Rednic

Echipa națională

Comentarii

Mircea Rednic şi-a exprimat punctul de vedere, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Telekom Sport, legat de numirile celor doi selecţioneri de la echipa naţională de seniori şi de la cea de tineret. Dacă Rădoi a primit credit, Mutu e privit cu scepticism de către antrenorul Iaşiului.

Adrian Mutu a preluat chiar de la Mirel Rădoi selecţionata de tineret şi are ca obiectiv calificarea la Campionatul European din 2021. După cinci etape, tricolorii mici sunt pe locul 2, loc de play-off şi au zece puncte, cu cinci mai puţine decât liderul Danemarca.

„Briliantul” va debuta pe banca României U21 chiar în meciul retur cu danezii. În manşa întâi, Danemarca ne-a învins la Aalborg, scor 2-1. Primul meci al lui Mutu în calitate de selecţioner e programat pe 31 martie. 

„Eu chiar am vorbit cu Adi şi i-am zis, băi Adi, nu se poate ca în perioada asta să nu fi reuşit măcar câteva zile, trei zile, să faci un meci. Lui o să îi fie cel mai greu. La Rădoi, jucătorii deja se ştiu, au jucat... ai mai multe soluţii.

Dar el nu îi cunoaşte, nu a fost în ţară ca să îi vadă. În timpul scurt pe care îl are... degeaba vine pe aici, se plimbă din stânga în dreapta pe banii federaţiei... o să îi fie foarte greu şi i-am zis.

(Eşti optimist totuşi?)
Trebuie să fiu. E clar, din moment ce s-au luat aceste decizii, clar că cei din conducerea Federaţiei privesc pe termen lung, nu privesc acum. Aici, ştiţi cum e, la ce o să iasă. Astea sunt cuvintele. Nu au experienţă, nici unul, nici celălalt, dar sper să fie inspiraţi, să aleagă jucătorii cei mai buni şi jucătorii care vor intra să facă tot ce e posibil ca să se califice. 

Cu Islanda... acolo o să fie mai greu, elimini Islanda şi mai ai încă un meci. O să fie mult mai greu. Şi la Adi, are meciul ăsta foarte important cu Danemarca, depinde ce faci în meciul ăsta”, a declarat Mircea Rednic, în exclusivitate pentru Telekom Sport. 

Afla mai multe despre: rednicmutuechipa nationala 

viewscnt
Articole similare