Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Deian Sorescu după prima convocare la naţională: ”Când am primit telefonul, două minute am stat nemişcat. Nu mă aşteptam!”

EXCLUSIV Deian Sorescu după prima convocare la naţională: ”Când am primit telefonul, două minute am stat nemişcat. Nu mă aşteptam!”
Comentarii

În direct la Telekom Sport, Deian Sorescu (23 de ani) a vorbit despre prima sa convocare la echipa naţională a României.

Pentru Deian Sorescu, partida cu Georgia a reprezentat debutul său la prima reprezentativă. El a mărturisit la Sport Report că nu se aştepta să fie convocat de Mirel Rădoi, după sezonul modest pe care l-a avut cu echipa sa de club: ”Sincer, nu mă aşteptam să fiu convocat. A fost o surpriză pentru mine. Eram împăcat cu ideea că doar ce m-am salvat de la retrogradare şi mi-era greu să mă obişnuiesc cu această convocare. Când am primit telefonul, am stat două minute nemişcat. A fost ceva extraordinar pentru mine. Am pierdut şi mi-e greu să zic că am jucat bine, sau că am arătat ceva. Mă bucur că am fost sănătos şi că am avut şansa să joc un meci întreg la echipa naţională.” a mărturisit Sorescu, la Telekom Sport. 

Fotbalistul lui Dinamo a fost titular şi cu Anglia, când a fost de altfel considerat unul dintre cei mai buni jucători ai tricolorilor, deşi în faţa sa se afla super starul lui Manchester United, Marcus Rashford. El a fost înlocuit apoi cu Tiberiu Căpuşă, dar Sorescu admite că decizia selecţionerului Mirel Rădoi a fost cea corectă: ”Într-adevăr, oboseala am resimiţit-o, mai ales că am jucat din trei în trei zile în campionat. Cu Anglia, ritmul de joc a fost foarte ridicat. M-a întrebat la pauză şi mi-a zis că mă va lăsa încă 15 minute pentru că eram obosit. A fost dificil să joci cu Shaw şi Rashford, dar eu sunt ambiţios, sunt mai câine aşa, am vrut să mă testez, să mă apropii de valoarea lor. Dacă rămâneam în teren nu aveam o problemă. Dar v-am spus, intensitatea era alta şi cred că Mister a procedat cum trebuie” a mărturisit Sorescu.

Căpuşă, jucătorul care l-a înlocuit pe Sorescu, a comis lovitura de la 11 metri din care Anglia a câştigat: ”Cu siguranţă, Tibi după meci a fost terminat, chiar nu a vorbit aproape cu nimeni. Toţi l-am încurajat, am încercat să îi ridăcăm moralul. Este la început, e tânăr ca mine. Ar fi bine să uite şi să treacă peste. I-am dat exemplu eliminarea lui Marin la debut la U21” a mai spus Deian Sorescu, pentru Telekom Sport.

Deian Sorescu are 23 de ani şi este cotat la 1.4 milioane de euro. El a jucat 42 de meciuri în stagiunea trecută, marcând opt goluri şi oferind zece pase decisive.
 

Afla mai multe despre: deian sorescuechipa naţională 

viewscnt
Articole similare