Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Deplasarea de la Roma a început bine pentru Dică. Antrenorul a încasat 10.000 de euro!

EXCLUSIV | Deplasarea de la Roma a început bine pentru Dică. Antrenorul a încasat 10.000 de euro!galerie foto

FCSB

Comentarii

UPDATE | Nicolae Dică a mers astăzi la Federaţia Italiană de Fotbal şi a încasat fondul de pensii în valoare de aproximativ 10.000 EUR, pe care ar fi trebuit să-l ia încă de acum opt ani, însă clubul la care juca atunci, Catania, a intrat în faliment. Dică a fost ajutat în acest demers de impresarii Colfescu şi Cerrini.

UPDATE | Suma pe care Nicolae Dică o are de primit este de 10.000 de euro şi reprezintă fondul de pensii pe care orice persoană care lucrează în Italia îl primeşte la finalul contractului. Dică nu a mai putut încasa suma imediat după ce a plecat de la Catania deoarece clubul italian a intrat în faliment în acea perioadă. 


Nicolae Dică încearcă să profite din plin de returul cu Lazio, programat joi seara, de la ora 20:00, în direct la Telekom Sport 1. Antrenorul nu vrea să se întoarcă din Italia doar cu calificarea în optimile Europa League, ci şi cu o sumă de bani pe care fosta sa echipă Catania trebuie să i-o achite de opt ani!

Antrenorul FCSB va merge la Federaţia Italiană pentru a încerca să-şi recupereze în sfârşit banii pe care Catania îi datorează. 

"Am făcut totul pentru a mă integra, dar eforturile mele au fost în zadar. Nu am venit la Catania pentru turism, am vrut să joc şi să-mi ajut echipa să se descurce cît mai bine în campionat. Din păcate, nu am ce să fac. Vreau să plec!" - spunea Nicolae Dică în 2009, citat de agenţia goal.com.

Nicolae Dică se transfera de la FCSB la Catania în vara lui 2008, la cererea antrenorului Walter Zenga. În doi ani petrecuţi acolo, Dică prindea însă doar trei meciuri pe teren în Serie A, iar o mare parte din timp şi-o petrecea împrumutat la Iraklis, CFR Cluj şi Manisaspor. 

Afla mai multe despre: nicolae dicacataniafcsbeuropa leaguelazio 

viewscnt
Articole similare