Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Destinaţie surpriză pentru Denis Alibec. Ultima variantă pentru atacantul renegat de FCSB: "Chiar acum plec acolo!"

EXCLUSIV | Destinaţie surpriză pentru Denis Alibec. Ultima variantă pentru atacantul renegat de FCSB: "Chiar acum plec acolo!"

FCSB

Comentarii

Denis Alibec a fost exclus din lotul celor de la FCSB, iar acum impresarul său a început să-i caute echipă. De serviciile atacantului s-a interesat şi fostul său antrenor de la Astra, Marius Şumudică, în prezent la Al Shabab.

Variante din Rusia

Denis Alibec şi Constantin Budescu ar putea colabora din nou cu Marius Şumudică. Dacă mijlocaşul s-a înţeles deja la Al Shabab, atacantul mai are de aşteptat, după ce patronul roş-albaştrilor nu vrea să lase deloc la preţ. În aceste condiţii, Florin Lovin a găsit şi alte variante pentru Denis Alibec. Agentul spune că va pleca în Rusia pentru negocieri şi speră să găsească o echipă dispusă să-l cumpere pe Alibec la preţul cerut de Becali.

"Toţi suntem curioşi să vedem cum va arăta FCSB fără Budescu şi fără Alibec. Chiar acum voi pleca în Rusia şi voi încerca să-i găsesc echipă. Am stabilit mai multe întâlniri cu câţiva directori sportivi din Rusia, de la echipe de acolo. Încă nu e închisă 100% nici afacerea cu Şumudică. Ar putea ajunge şi la Al Shabab.

Însă, e foarte greu. Când ceri un 1.7 milioane de euro pe un jucător care a dat un singur gol, este puţin cam greu să-l vinzi. În plus, lumea ştie că Denis are un caracter ceva mai dificil. El trebuie să fie luat de un antrenor care să-i ofere sprijin şi cred că va renaşte. Oricum, nu mai există cale de împăcare cu cei de la FCSB" , a declarat impresarul lui Denis Alibec, Florin Lovin, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: alibecbudescufcsbflorin lovinsteaua 

viewscnt
Articole similare