Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Detalii de ultimă oră despre starea de sănătate a lui Ioan Niculae, după ce patronul Astrei a luat coronavirus

EXCLUSIV | Detalii de ultimă oră despre starea de sănătate a lui Ioan Niculae, după ce patronul Astrei a luat coronavirus

Superliga

Comentarii

Bogdan Mara, directorul sportiv al Astrei, a oferit ultimele detalii despre starea de sănătate a lui Ioan Niculae. Omul de afaceri a fost la finalul lunii noiembrie depistat pozitiv cu noul coronavirus şi a ajuns la terapie intensivă.

Bogdan Mara vine cu noi detalii despre starea de sănătate a lui Ioan Niculae. Patronul Astrei a ajuns la spital, la finalul lunii noiembrie, după ce a ieşit pozitivi la coronavirus. Acum, Bogdan Mara spune că starea sa este mult mai bună. 

Detalii despre starea lui Ioan Niculae: ”Este sănătos, este bine”

Pe 26 noiembrie, Ioan Niculae (66 de ani) s-a internat de bună voie în spital, după ce a ieşit pozitiv la noul coronavirus. Patronul Astrei a luat acea decizie din cauza faptului că simptomele erau tot mai grave. 

În cele din urmă, Ioan Niculae a ajuns la terapie intensivă, deoarece avea nevoie de oxigen suplimentar. Acum, Bogdan Mara oferă noi detalii despre starea lui Ioan Niculae. Directorul sportiv al Astrei vine cu veşti bune şi spune că Ioan Niculae se simte mult mai bine şi a trecut peste perioada grea a bolii:

”E mai bine. Din din feicire pentru noi şi pentru dânsul. Este sănătos, este bine. Acum îl aşteptăm şi noi. A fost o perioadă foarte grea şi pentru el, îl asteptăm să vină alături de echipă. Când a fost lânga noi am avut rezultate, băieţii s-au simţit mereu mai motivaţi”, a declarat Bogdan Mara petnru Telekom Sport. 

Astra a avut focar de coronavirus

Patronul Ioan Niculae nu este singurul de la Astra care s-a infectat cu virusul COVID-19. La finalul lunii octombrie, fosta campioană a României a avut nu mai puţin de 27 de cazuri confirmate, de la jucători, până la oficiali ai clubului: 

“Deci tot managementul Astrei pozitiv. A terminat Dani Coman, a luat patronul, nevasta şi acum şi eu. Am vorbit între noi să luăm anticorpi”, a spunea atunci Bogdan Mara.

Astra a fost astfel nevoită atunci să amâne meciul cu Dinamo, care s-a jucat până la urmă pe 14 noiembrie. În cele din urmă, virusul a ajuns şi la patronul Ioan Niculae, în vârstă de 66 de ani, care se afla în grupa de vârstă de risc maxim. 

 

Afla mai multe despre: ioan niculae 

viewscnt
Articole similare