Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Detalii în premieră despre telefonul pe care Mihai Stoica îl ţine pe bancă: ”Atunci l-am văzut pentru prima dată”

EXCLUSIV | Detalii în premieră despre telefonul pe care Mihai Stoica îl ţine pe bancă: ”Atunci l-am văzut pentru prima dată”

Superliga

Comentarii

Nicolae Dică este primul antrenor care vorbeşte despre telefonul pe care Mihai Stoica îl ţine pe bancă şi pe care primeşte mesaje de la patron. Fostul antrenor al FCSB-ului susţine că în decembrie 2017, la un meci cu FC Botoşani, a observat pentru prima dată prezenţa acelui telefon.

În ultimele sezoane, camerele au surprins de mai multe ori o scenă care a născut foarte multe discuţii: momentul în care Mihai Stoica primeşte un mesaj pe telefon şi imediat antrenorul face schimbări. Antrenor la FCSB în perioada iunie 2017 - decembrie 2018, Nicolae Dică spune că abia la un meci cu FC Botoşani, care s-a născut în decembrie 2017, a observat că Mihai Stoica ţine pe bancă un telefon.

”După meciul de la Botoşani, când am văzut acea filmare, am vorbit cu Meme despre telefon. Eu, până atunci, nu l-am văzut. (A fost prima oară când ai văzut un telefon pe bancă?) Da, nu am văzut până atunci. Din ce se vede pe imagini, el scoate telefonul abia după ce eu îl chemasem pe Coman să îl bag. (Are ce căuta telefonul pe o bancă de rezerve?) Normal, nu are ce să caute”, a dezvăluit Nicolae Dică la Telekom Sport.



Episodul la care face referire Nicolae Dică a avut loc pe 10 decembrie 2017, într-un FC Botoşani - FCSB. Atunci, în minutul 55, Mihai Stoica a fost observat cum consulta telefonul. Apoi, în minutul 57, Achim a fost schimbat cu Florinel Coman.

Afla mai multe despre: nicolae dicafcsbliga 1 

viewscnt
Articole similare