Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Detaliul care l-a convins pe Becali: "Asta face Toni Conceicao". Iuliu Mureşan despre venirea portughezului la FCSB

EXCLUSIV | Detaliul care l-a convins pe Becali: "Asta face Toni Conceicao". Iuliu Mureşan despre venirea portughezului la FCSB

FCSB

Comentarii

Iuliu Mureşan, în prezent preşedinte la Hermannstadt, a fost omul care l-a adus pe Toni Conceicao în România şi a avut numai cuvinte frumoase de zis despre tehnicianul care pare să fie alesul lui Gigi Becali pentru banca tehnică a celor de la FCSB.

În exclusivitate pentru Telekom Sport, Iuliu Mureşan a declarat că Conceicao nu i-a cerut sfatul în legătură cu oferta de la FCSB: "Nu ştiu cum va fi colaborarea, chiar sunt curios. Am mai vorbit cu el, dar nu mi-a cerut vreun sfat. Nu cred că are nevoie de sfaturi, aş prefera să nu mă întrebe".

În timp ce îi făcea profilul lui Conceicao, Mureşan a dezvăluit un detaliu care este posibil să fie decisiv pentru alegerea făcută de Gigi Becali: "E un antrenor foarte bun, un om de caracter, foarte harnic şi citeşte foarte bine fotbalul. Face antrenamente foarte plăcute pentru jucători şi eficiente, mult cu mingea. A fost printre primii oameni pe care i-am cunoscut în Portugalia şi m-am sfătuit pentru el aproape la toţi jucătorii pe care i-am adus de acolo. Are ochi foarte, este un bun scouter şi un foarte bun antrenor"

Este cunoscut faptul că Becali a fost nemulţumit de antrenamentele pe care le făceau Bogdan Andone şi preparatorul fizic, Marian Lupu, la FCSB. Becali consideră că din cauza antrenamentelor dure mai mulţi jucători s-au accidentat în acest început de sezon. 

Afla mai multe despre: iuliu muresantoni conceicaofcsb 

viewscnt
Articole similare