Experiențe împreună.
You are here:

EXCLUSIV | Dezvăluire bombă. Cum a transferat Gigi Becali un jucător: ”Asta i-am spus la telefon!”

EXCLUSIV | Dezvăluire bombă. Cum a transferat Gigi Becali un jucător: ”Asta i-am spus la telefon!”

Liga 1

Comentarii

Un jucător transferat în vara trecută de FCSB i-a pus condiţie lui Gigi Becali că semnează doar dacă nu va fi criticat la televizor. Mihai Roman spune că a rămas surprins că patronul s-a abţinut.

Mihai Roman a fost transferat vara trecută de FCSB, de la FC Botoşani, dar mijlocaşul de 34 de ani a pus o condiţie înainte de a semna: să nu fie criticat de patron la TV. Între timp, Mihai Roman a revenit la FC Botoşani, în vara care s-a încheiat, dar îl laudă pe Gigi Becali pentru faptul că s-a ţinut de cuvânt:

”(Ai fost singurul jucător care nu a primit absolut nicio critică. Cum s-a întâmplat acest lucru?) Am mai spus-o, atunci când m-a sunat domnul Gigi să vin la Steaua am vorbit cu dânsul, până la urmă am acceptat să vin doar cu o singură condiţie, aceea să nu mă critice indiferent de bine, de rău. (Să nu îţi pronunţe numele?) Exact, eu mă simt mai bine aşa, sunt un băiat liniştit şi nu îmi place să apar pe nicăieri. (Scrisă în contract?) Nu, a fost verbal, ceea ce eu nu credeam pentru că dânsul ştiţi cum este, vorbeşte una şi a doua zi imediat se schimbă, dar am reuşit lucrul ăsta şi îi mulţumesc pe această cale că s-a ţinut de cuvânt”, a declarat Mihai Roman pentru Telekom Sport.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe