Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Dezvăluire bombă, după ce Sebastian Colţescu a făcut praf meciul Viitorul - Sepsi: "S-a ales cu un Mercedes"

EXCLUSIV | Dezvăluire bombă, după ce Sebastian Colţescu a făcut praf meciul Viitorul - Sepsi: "S-a ales cu un Mercedes"

Superliga

Comentarii

Cornel Dinu şi-a adus aminte de un episod incredibil în care a fost implicat arbitrul Sebastian Colţescu, după greşelile impardonabile comise de arbitrul craiovean, la meciul dintre Viitorul şi Sepsi.

În decurs de 36 de minute, Sebastian Colţescu a eliminat doi fotbalişti şi a acordat şapte cartonaşe galbene în prima repriză şi încă unul, după pauză. În total, două eliminări şi opt cartonaşe galbene, doar în acest meci.

Tincu şi Bouhenna au fost eliminaţi în decurs de trei minute de Sebastian Colţescu, în partida Viitorul - Sepsi. Cei doi fotbalişti ai oaspeţilor au fost trimişi la cabine la scorul de 1-1, după ce au încasat câte două cartonaşe galbene.

La finalul meciului, Cornel Dinu a rememorat un episod incredibil cu Sebastian Colţescu în prim-plan. "Pe timpul nostru, acum vreo 18 ani, îmi aduc aminte că se vorbea că îi plac maşinile şi într-un moment mai delicat al unei echipe, chiar s-a ales cu un Mercedes dintr-o comicărie de acest gen", a spus Cornel Dinu, la Telekom Sport, în cadrul emisiunii Minutul 91.

La începutul carierei de arbitru, Colţescu ar fi primit cadou o maşină din partea lui Cristi Borcea, lucru confirmat, în trecut, şi de Gigi Becali. E adevarat, Borcea i-a cumparat un Mercedes lui Coltescu acum sapte ani. Nu l-au prins, acum s-a prescris… Ce rost mai are sa vorbim despre asa ceva?”, a spus Gigi Becali.

Prestaţia lui Colţescu, analizată de Balaj

"Primele două decizii importante, adică golul dat de Sepsi şi prima eliminare sunt discutabile, putem să dăm credit arbitrului. În schimb, a doua eliminare şi penalty-ul acordat pentru presupusa jucare a mingii cu mâna în mod voit sunt decizii greşite", a afirmat fostul arbitru Cristi Balaj, la Telekom Sport.

Cristi Balaj rămâne însă încrezător în Sebastian Colţescu.

"Am discutat cu el, i-am zis că apar discuţii, apar poveşti. I-am spus-o ca un fost coleg şi ca un om care îi doreşte binele. (n.r. - Şi ce ţi-a zis?) M-a convins. (n.r. - Că nu e vorba de pariuri?) M-a convins. Aş minţi să spun că nu am încredere în continuare în el", a adăugat Balaj.

FC Viitorul - Sepsi 4-1

Formaţia FC Viitorul a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 4-1, echipa Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, în etapa a XVII-a a Ligii I. Echipa ardeleană a evoluat cu doi jucători mai puţin încă din minutul 36.

Pentru FC Viitorul au marcat Ghiţă '4, Munteanu '52, Rivaldinho '79 şi Matei '86 (penalti), în timp ce pentru Sepsi a înscris Safranko '27.

De la Sepsi au fost eliminaţi Tincu '33 şi Bouhenna '36.

Afla mai multe despre: dinu 

viewscnt
Articole similare