Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Dezvăluire din cariera de antrenor a lui Mirel Rădoi. Momentul în care a izbucnit în vestiar: ”De nervi, am spart o tablă, au sărit toţi omuleţii ăia!”

EXCLUSIV | Dezvăluire din cariera de antrenor a lui Mirel Rădoi. Momentul în care a izbucnit în vestiar: ”De nervi, am spart o tablă, au sărit toţi omuleţii ăia!”

Special

Comentarii

Recunoscut pentru determinarea incredibilă pe care o avea ca jucător, Mirel Rădoi a dezvăluit că a avut mai multe episoade în care a spart lucruri prin vestiar, nervos fiind că nu-i iese jocul. Selecţionerul naţionalei de tineret spune că şi ca antrenor a avut asemenea izbucniri.

Rădoi era recunoscut pentru ambiţia şi determinarea pe care le afişa, însă îşi ieşea din fire atunci când lucrurile mergeau prost. Un astfel de episod a rămas în memoria fanilor, la Bistriţa, când FCSB avea nevoie de victorie, dar a făcut doar egal. Rădoi a spart atunci cu pumnul geamul de la o uşă şi a suferit răni destul de grave.

Actualul selecţioner al naţionalei de tineret a dezvăluit într-un interviu pentru Telekom Sport că şi ca antrenor a avut o astfel de izbucnire. S-a întâmplat în perioada în care o pregătea pe FCSB, la returul cu Trencin, în turul II din preliminariile Champions League. În prima manşă, FCSB câştigase cu 2-0, însă a avut mari emoţii pentru calificare, chiar la Bucureşti. Trencin conducea cu 2-0 la pauză şi Rădoi spune că a izbucnit la vestiare. Până la urmă, Trencin s-a impus cu 3-2 şi FCSB s-a calificat mai departe:

”(n.r. În afară de episodul Bistriţa, mai ai vreun episod?) Mai am multe. Am mai spart şi uşa la intrare, şi TV-ul la Steaua. Şi când eram antrenor, cred că la Trencin, după prima repriză, da, la fel, de nervi aveam o tablă şi, când am lovit-o, au sărit toţi omuleţii aia. După era un coş de gunoi, am vrut să îl lovesc şi mi-a intrat piciorul în el. Nu îmi mai ieşea piciorul din coş. O fază... Săracii jucători m-au văzut nervos, dar după au început să râdă că mă chinuiam să scot coşul de pe picior”, a dezvăluit Mirel Rădoi la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: mirel radoifcsb 

viewscnt
Articole similare