Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Dezvăluiri din interiorul naţionalei Lituaniei: "Cea mai mare forţă o reprezintă aceşti trei jucători". Marele dezavantaj al României

EXCLUSIV | Dezvăluiri din interiorul naţionalei Lituaniei: "Cea mai mare forţă o reprezintă aceşti trei jucători". Marele dezavantaj al României
Comentarii

Atacantul lituanian Deivydas Matulevicius consideră că terenul sintetic pe care va avea loc partida dintre naţionala ţării sale şi România, în cea de-a treia rundă a Ligii Naţiunilor, reprezintă un mare dezavantaj pentru tricolori.

"Eu cred că da. Naţionala României este obişnuită să joace pe terenuri bune, pe terenuri normale, iar acolo este greu pentru că este sintetic, iar mingea se comportă diferit", a spus vârful Rapidului, pentru Telekom Sport.

În ciuda acestui lucru, Matulevicius rămâne la părerea că naţionala României are prima şansă. "O să fie favorită, dar eu sper ca Lituania să scoată un rezultat bun", a adăugat atacantul, care a înşirat apoi punctele forte ale naţionalei pentru care a adunat 36 de selecţii şi cinci goluri.

"Căpitanul nostru, care joacă la Dinamo Moscova (n.r. - Fedor Chernykh). Din ce ştiu eu, a fost puţin accidentat, nu ştiu în ce formă vine. Şi (n.r. - Arvydas) Novikovas, care are un sezon foarte bun în Polonia, la Jagiellonia. Şi la mijloc mai este un jucător care joacă la Hibernians, (n.r. - Vykintas) Slivka. La noi, cea mai mare forţă o reprezintă aceşti trei jucători", a mai spus Matulevicius.

Deşi joacă în liga a treia din România, vârful de 29 de ani încă se mai gândeşte la echipa naţională a Lituaniei: "Luna trecută au luat jucători din liga a treia sau a patra din Polonia şi pe mine nu m-a sunat nimeni. Asta decide antrenorul, dar nici eu nu am o relaţie foarte bună cu el".

Marţi, tricolorii decolează spre Vilnius, acolo unde joi, 11 octombrie, de la ora 21:45, pe stadionul LFF, vor întâlni selecţionata Lituaniei.

Cel de-al doilea joc este programat duminică, 14 octombrie, de la ora 16:00, pe Arena Naţională, în faţa Serbiei, echipă căreia România i-a fost egală, 2-2, la Belgrad, în septembrie.

Afla mai multe despre: matuleviciuslituaniaromania 

viewscnt
Articole similare