Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Dică, dezvăluire despre Teja: "Am vrut să îl ajut când nu avea echipă şi a fost cât pe ce să semneze"

EXCLUSIV |  Dică, dezvăluire despre Teja: "Am vrut să îl ajut când nu avea echipă şi a fost cât pe ce să semneze"

Fotbal

Comentarii

Fostul antrenor al echipei FCSB, Nicolae Dică (38 de ani), a dezvăluit că în trecut i-a întins o mână lui Mihai Teja, cel care i-a luat locul pe banca tehnică a vicecampioanei în această iarnă.

"Dacă mă va suna, îi voi răspunde cu cea mai mare plăcere, am o relaţie OK cu Mihai, chiar am vrut, când nu avea echipă, să-l ajut să meargă la FC Argeş, a fost aproape să meargă la FC Argeş, îi urez multă baftă, sper să reuşească, dar are oamenii acolo din club care îi pot spune ce e la echipă", a spus Nicolae Dică, pentru Telekom Sport.

La un an şi jumătate de la preluarea echipei, Nicolae Dică a fost obligat de Gigi Becali să demisoneze de la FCSB după ce echipa sa a fost învinsă, sâmbătă, pe teren propriu, cu 2-0, de CFR Cluj, în etapa a 21-a a Ligii 1. Clujenii termină 2018 pe primul loc în clasament, cu un avans de şase puncte faţă de rivala FCSB.

Ulterior, vicecampioana a fost preluată de Mihai Teja (40 de ani), care le-a mai pregătit până acum pe U Cluj, România U21, Dinamo, Pandurii şi Gaz Metan.

Afla mai multe despre: dicatejafcsb 

viewscnt
Articole similare