Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Dinamo e din nou de vânzare! Cât vrea Negoiţă să obţină de această dată

EXCLUSIV | Dinamo e din nou de vânzare! Cât vrea Negoiţă să obţină de această dată

Superliga

Comentarii

Dinamo se află într-o perioadă plină de frământări, iar situaţia echipei din clasament - locul 12 după încheierea turului sezonului regulat - îl pune pe patronul Ionuţ Negoţă în situaţia de a lua extrem de în serios o vânzare a clubului.

Conform informaţiilor Telekom Sport, afaceristul a făcut deja un prim pas în acest sens şi a comandat un audit realizat de firma Deloitte astfel încât lucurile să fie puse la punct în momentul apariţiei unui cumpărător.

Apropiaţi ai lui Negoiţă susţin că acesta speră să obţină un preţ derizoriu la prima vedere pentru pachetul majoritar de acţiuni: 3 milioane de euro. Lucrurile sunt complicate de faptul că brandul Dinamo aparţine unei societăţi controlată de Nicolae Badea, iar baza de antrenament de la Săftica a trecut în proprietatea privată a omului de afaceri.

18 titluri şi 13 Cupe ale României are Dinamo în palmares, fiind din acest punct de vedere al doilea cel mai titrat club al României

Nu e prima dată când Negoiţă intenţionează să o vândă pe Dinamo. În luna mai, clubul a fost la un pas să fie preluat de afaceristul grec Konstantinos Tsakiris, care ar fi fost dispus să achite 9 milioane de euro.

Milionarul elen era dispus să menţină organigrama clubului şi ar fi dorit doar o schimbare de antrenor. Până la urmă afacerea a picat, fostul patron al lui Panionios fiind deranjat de faptul că informaţii de la negocierile purtate cu Ionuţ Negoiţă şi Alexandru David au apărut în mai puţin de 24 de ore în presă.


 

Afla mai multe despre: negoitadinamovanzare 

viewscnt
Articole similare