Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză totală dezvăluită de Darren Cahill! Revenire spectaculoasă în tenisul mondial

Surpriză totală dezvăluită de Darren Cahill! Revenire spectaculoasă în tenisul mondial

Tenis

Comentarii

Un anunţ făcut de antrenorul Simonei Halep, Darren Cahill, a luat prin suprindere şi a entuziasmat totodată lumea tenisului.

Australianul a dezvăluit că fostul lider mondial Andre Agassi este gata să revină în sportul alb pentru a-l pregăti pe bulgarul Grigor Dimitrov şi să-l ajute pe acesta să-şi îmbunătăţească jocul.

Aflat în prezent pe locul 10 ATP, Dimitrov e considerat unul dintre cei mai talentaţi jucători din circuit, iar ce mai bună clasare a carierei a fost locul 3 ATP, la finalul lui 2017.

Totuşi, Dimitrov nu a reuşit niciodată să treacă de semifinalele unui turneu de Mare Şlem, fază în care a ajuns în 2017 la Australian Open şi în 2014 la Wimbledon.



Cahill a precizat că Agassi se află în aceste zile la Paris, turneu transmis în direct de Telekom Sport, unde îl studiază pe Dimitrov pentru a avea un punct de pornire.

"Andy (n.r. Andre Agassi) a început să îl ajute pe Grigor recent. A zburat la Paris să-l vadă cum joacă şi să-l ajute", a spus Cahill, citat de Tennis World USA.

Cahill l-a antrenat pe Andre Agassi pentru patru ani,  între 2002 şi 2006 şi l-a ajutat pe american să câştige Australian Open 2003 şi urce ulterior pe primul loc în lume la 33 de ani.

Afla mai multe despre: darren cahillagassidimitrov 

viewscnt
Articole similare