Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Dinamo şi Astra i-au pus capac. Mattia Montini şi-ar lua la revedere de la România: „A fost o dezamăgire”. Singura echipă din Liga I care îi mai face cu ochiul

EXCLUSIV Dinamo şi Astra i-au pus capac. Mattia Montini şi-ar lua la revedere de la România: „A fost o dezamăgire”. Singura echipă din Liga I care îi mai face cu ochiul

Superliga

Comentarii

Mattia Montini (29 de ani) a avut parte de două experienţe dificile în Liga I.

EXCLUSIV Dinamo şi Astra i-au pus capac. Mattia Montini şi-ar lua la revedere de la România: „A fost o dezamăgire”. Singura echipă din Liga I care îi mai face cu ochiul

Italianul crescuse la juniorii lui AS Roma, dar în Il Calcio evoluase doar până la eşalonul al treilea. Atacantul a impresionat în primul sezon al "câinilor" - 13 goluri în 23 de meciuri -, chiar dacă echipa lui Rednic încheia ediţia pe locul 9, cea mai slabă poziţie la acea vreme din istoria clubului. În al doilea sezon la Dinamo, Montini nu a mai dat randamentul mult aşteptat şi din cauza tensiunilor din „Ştefan cel Mare”.

Fotbalistul italian s-a zbătut cu Dinamo să rămână în prima ligă. De stres nu a scăpat nici când a semnat cu Astra Giurgiu. Montini a dat de un vestiar plin cu probleme financiare, în care lipsea, cu desăvărşire armonia grupului. Fapt ce, împreună cu alţi factori externi, au dus la destrămarea echipei şi la retrogradarea ei în actualul sezon de Liga I.

Sătul de problemele din Liga I, Montini a declarat că îşi doreşte o nouă experienţă altundeva. Singura echipă care îi mai face cu ochiul este: Universitatea Craiova!

Mattia Montini a oferit un interviu, în exclusivitate, pentru Telekom Sport.

1. Un sezon foarte încărcat. Cum l-ai simţit tu?

1. Aşa l-am simţit şi eu. A fost un sezon în care am pornit cu mult entuziasm şi ambiţie, dar, din păcate, s-a terminat cu multă dezamăgire şi mi-a lăsat un gust amar.

2. Cum te-ai simţit că ţi-ai dat seama că ai retrogradat cu Astra în Liga 2?

2. Când retrogradezi e urât.. dar responsabilitatea e a tuturor! Dacă situaţia din spate era mai „normală”, echipa mea ar fi intrat în play-off fără probleme!

3. După această vacanţă, te întorci la Astra? Ce planuri ai?

3. Nu ştiu sigur ce se va întâmpla, Astra încă nu şi-a contactat jucătorii..

4. Ce crezi că nu a funcţionat de a-ţi ajuns la retrogradare?

4. În timpul sezonul în fiecare săptămână ieşea o problemă nouă în vestiar şi toate acestea împreună au distrus armonia grupului.

5. Ai primit oferte în vacanţă? Te-a contactat cineva?

5. Am primit multe oferte, sincer, dar prefer să aştept să iau o decizie bună, nu aşa pe grabă..

6. Ai accepta alte oferte din România?

6. Da, aş putea să accept, deşi, sincer, după trei ani mi-ar plăcea o nouă experienţă altundeva..

7. Ceva ce îţi place la fotbalul din România? Şi ce nu?

7. În România nivelul campionatului este unul foarte bun, dar nu îmi place faptul că, în afară de 4-5 echipe, restul toate au întârzieri salariale mari şi cluburile nu pun la dispoziţie condiţii optime pentru a face performanţă 100%.

8. Ai urmărit naţionala Italiei la EURO 2020? Ce părere ţi-ai făcut?

8. Nu aş vrea să mă exprim prea devreme, dar îmi place foarte mult naţionala cum joacă, este o adevărată plăcere să văd un grup atât de unit. Noi ne dorim să ajungem cât mai departe, noi italienii sperăm asta

9. Ai fost văzut în Mykonos alături de jucătorii Craiovei. Cum ar suna pentru tine un transfer în Bănie? 

9. Da, m-am văzut şi cu preşedintele Craiovei, Mihai Rotaru. Craiova este un club din care aş fi onorat dacă aş face parte. Am vorbit cu Rotaru dar nu de mine, în general aşa.. împreună cu ceilalţi jucători de la echipă cu care am fost văzut. Cum ar suna un transfer în Bănie? În România după 3 ani, eu zic că mă cunosc toţi, cine vrea, ştie cum să mă contacteze. Eu aş fi dispus să discut de un posibil transfer, logic.

  • 450.000 este cota lui Montini conform site-ului de specialitate Transfermarkt.com

Afla mai multe despre: mattia montinidinamoastrauniversitatea craiova 

viewscnt
Articole similare