Experiențe împreună.
You are here:

EXCLUSIV | Dinamo trăieşte de pe o zi pe alta: "Se împrumută de bani pentru a supravieţui zi de zi!". Contra, dezvăluiri uluitoare VIDEO

EXCLUSIV | Dinamo trăieşte de pe o zi pe alta: "Se împrumută de bani pentru a supravieţui zi de zi!". Contra, dezvăluiri uluitoare VIDEO

Dinamo București

Comentarii

Invitat la Telekom Sport, Cosmin Contra (44 de ani) a scos la iveală detalii despre ce se întâmplă la Dinamo în aceste zile grele pentru club. Antrenorul "câinilor" a spus că Pablo Cortacero şi spaniolii din conducere se împrumută pentru ca echipa să supravieţuiască zi de zi. "Guriţă" a anunţat că vrea să plece, dar nu-şi dă demisia, ci aşteaptă să cadă la o înţelegere cu şefii.

Contra a spus că jucătorii săi se antrenează bine, iar în cele două ore ale şedinţei de pregătire aceştia se comportă foarte bine, dar apoi merg acasă, la soţii, prietene, şi reproşurile pe care le primesc îi facă să nu fie concentraţi sută la sută la fotbal. Tehnicianul a dezvăluit că există datorii mari şi nu doar cele salariale la jucători şi staff.

Antrenorul a confirmat faptul că Dinamo s-a împrumutat pentru a face deplasarea la Sf. Gheorghe şi Comnstanţa.

"Tu prelungeşti, promiţi, tu faci. Dar trebuie să ai ceva în spate ca să te ţii de promisiuni. Mai bine, spune-mi de la început, avem, nu avem, facem, dregem. Nu e problema că nu s-a plătit, e problema că de opt ori... Se sună jucătorii, se sună căpitanii. Au un chat al lor, vorbesc între ei. Luni intră banii... Nu, păi stai că intră joi.

Jucătorilor le transmit de o lună şi jumătate că suntem profesionişti şi trebuie să ne facem treaba. Vin şi se antrenează bine, două ore stau cu mine. După aceea merg acasă, la soţie. Eu mi-am lăsat munca de atâţia ani din Spania şi tu ce faci acum? Chiar nu ştiu ce au de gând, eu mi-aş dori ca în ceasul al 12-lea proiectul să funcţioneze. Sunt foarte dezamăgit şi nu mai pot avea încredere în niciunul dintrei. Sunt decis să plec, dar nu-mi dau demisia. Le-am oferit o variantă benefică pentru toată lumea.

Au spus că banii vor ajunge marţi. Astăzi e marţi, banii n-au ajuns în cont. Trebuiau să intre banii, 400.000. N-au intrat. Chiar şi dacă ar intra, foarte multe dintre probleme nu rezolvă. O parte din salarii, o parte din furnizori, echipa trebuie să trăiască. Să-şi oprească nişte bani pentru deplasări. S-au împrumutat ca să facă deplasări. În momentul de faţă, se împrumută de bani pentru a supravieţui zi de zi la ce însemnă mersul unei echipe de talia lui Dinamo. Sunt datorii care trebuiesc plătite, pentru că altfel..."
, a spus Cosmin Contra, la Telekom Sport.

viewscnt
Articole similare
Triunghi amoros cu o legenda din Formula 1. Doua fotomodele s-au luat la harta pentru barbatul de...