Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Dinamovistul care a explicat situaţia din club! Ce i-a transmis lui Cosmin Contra: "Am cuvinte de laudă când antrenorul spune că îi este ruşine"

EXCLUSIV | Dinamovistul care a explicat situaţia din club! Ce i-a transmis lui Cosmin Contra: "Am cuvinte de laudă când antrenorul spune că îi este ruşine"

Dinamo București

Comentarii

Fostul fotbalist al lui Dinamo, Florin Răducioiu, a analizat începutul de sezon al lui Dinamo şi a susţinut că antrenorul Cosmin Contra trebuie să-şi continue munca.

La Dinamo, instabilitatea îşi spune cuvântul. Echipa antrenată de Cosmin Contra se află pe locul 14, cu cinci puncte, după opt partide, iar scaunul lui Cosmin Contra se clatină. 

"Am spus că este antrenorul potrivit la momentul potrivit. Din păcate, nu sunt rezultate, jocul este oarecum bun, dar pierdem foarte multe puncte şi ne îndepărtăm din ce în ce mai mult de obiectivul pe care îl au acela de a se califica în play-off. E nevoie de un pic de răbdare. În plus, sunt foarte mulţi jucători străini.

Este importantă şi partea tehnică, dar mai ai nevoie şi de mai multă forţă pe plan fizic. Trebuie să fie şi mai bine pregătiţi. Dinamo are nevoie de câteva victorii, de o înlănţuire de victorii, care să poată să le dea încredere în propriile posibilităţi. Nu mă interesează cum joacă, doar să înceapă să câştige", a declarat Florin Răducioiu pentru Telekom Sport.  

Răducioiu, despre Contra: "Şi el se simte unul dintre principalii vinovaţi"

La finalul înfrângerii cu Sepsi, Cosmin Contra şi-a criticat jucătorii şi a susţinut că îi este ruşine că poartă echipamentul clubului Dinamo:

"Eu sunt pentru a rămâne la cârma echipei. Este un antrenor cu mare experienţă şi eu îl stimez foarte mult. Nu e uşor să contruieşti aşa de repede o echipă în contextul actual la Dinamo sunt foarte mulţi jucători. Are încă nevoie de timp.

Am numai cuvinte de laudă pentru faptul că antrenorul spune primul că îi este ruşine şi că situaţia nu este bună. Şi el se simte unul dintre principalii vinovaţi. Asta îi face o onoare. După aia, presiunea este din ce în ce mai mare şi riscul este ca lucrurile să se înrăutăţească foarte mult şi inevitabil poate fi dat afara, pentru că asta este soarta antrenorilor", a mai spus Florin Răducioiu. 

Afla mai multe despre: cosmin contradinamo 

viewscnt
Articole similare