Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Dinamovistul pe care a pus ochii Nicolae Dică! Secundul naţionalei României l-a lăudat pe tânărul de 18 ani: "Are ceva calităţi"

EXCLUSIV | Dinamovistul pe care a pus ochii Nicolae Dică! Secundul naţionalei României l-a lăudat pe tânărul de 18 ani: "Are ceva calităţi"

Echipa națională

Comentarii

Secundul naţionalei României, Nicolae Dică, l-a lăudat pe Andrei Bani, fotbalist de 18 ani, care a apărut în echipa "câinilor" în sezonul trecut.

Nicolae Dică, despre Andrei Bani: "Mi-ar plăcea să-l văd printre aceşti jucători experimentaţi"

Staff-ul lui Mirel Rădoi monitorizează jucătorii care ar putea face pasul, la un moment dat, la echipa naţională, iar secundul Nicolae Dică a evidenţiat un fotbalist de la Dinamo.

Deşi nu se pune problema unei convocări în acest moment, Nicolae Dică l-a lăudat pe Andrei Bani. De asemenea, şi-ar dori ca antrenorul lui Dinamo, Cosmin Contra, să-l folosească în primul 11, alături de ultimele transferuri din "Ştefan cel Mare":

"Mie îmi place acest Bani de la Dinamo, care are calităţi. Mi-ar plăcea să-l văd printre aceşti jucători experimentaţi. L-am văzut şi campionatul trecut. Când vezi un copil născut în 2002 că are curaj, că o ia spre poartă, înseamnă că acest copil are ceva calităţi, are curaj", a declarat Nicolae Dică în cadrul emisiunii "Sport Report". 

Andrei Bani a jucat în 10 partide pentru Dinamo şi a marcat un singur gol. 

Afla mai multe despre: andrei baninicolae dica 

viewscnt
Articole similare