Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Donose: "Ilie avea ceva pe suflet. Cred că asta a cauzat în timp". Mărturisirea fostului coleg de cameră al "Minunii Blonde"

EXCLUSIV | Donose: "Ilie avea ceva pe suflet. Cred că asta a cauzat în timp". Mărturisirea fostului coleg de cameră al "Minunii Blonde"

Fotbal intern

Comentarii

Fostul mijlocaş al Craiovei Maxima, Costică Donose, a mărturisit, duminică seară, că Ilie Balaci, care s-a stins din viaţă la vârsta de 62 de ani, era dezamăgit de modul în care este condus fotbalul românesc.

"Mi-e foarte greu să-mi găsesc cuvintele în această zi. De când s-a întâmplat nenorocirea cu Balaci, parcă nu mai sunt om. Eu, care am fost coleg cu el, care am jucat 20 de ani împreună fotbal, am câştigat Cupe, campionate. După socoteala mea, cred că am petrecut mai mult timp cu el decât cu nevasta, sincer să fiu. Şi nu exagerez. Să stai 20 de ani în cantonamente, zile întregi. Acasă veneam trei-patru zile şi şapte-opt stăteam prin cantonamente.

Ilie avea ceva pe suflet. Întotdeauna, în toate discuţiile noastre. Nu i-a plăcut niciodată regimul din ziua de astăzi, cum se conduce fotbalul. El a antrenat aproximativ 15 ani în ţările arabe şi în ţară nu şi-a găsit şi el o echipă. Îl durea şi pe el sufletul. Poate şi asta s-a cunoscut. Plecatul ăsta al lui prin ţările arabe, la temperaturile pe care le ştim cu toţii, ridicate, venitul lui în ţară, la temperaturi mai scăzute. Poate şi asta a cauzat în timp", a spus Costică Donose, la Telekom Sport.

Fostul internaţional Ilie Balaci a murit, duminică, la vârsta de 62 de ani.

Născut la 13 septembrie 1956, Balaci şi-a petrecut cea mai mare carieră de fotbalist la Universitatea Craiova (1973-1984). El a mai evoluat la FC Olt şi la Dinamo. Ilie Balaci a îmbrăcat de 65 de ori tricoul echipei naţionale, pentru care a marcat opt goluri.

Ca antrenor, Balaci a pregătit mai multe echipe din Zona Golfului şi din nordul Africii, cu care a obţinut numeroase performanţe.

 

Afla mai multe despre: donosebalaciexclusiv 

viewscnt
Articole similare