Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Dragoş Grigore crede în Gheorghe Mulţescu: ”Cu experienţa lui, se poate câştiga Cupa României!” VIDEO

EXCLUSIV Dragoş Grigore crede în Gheorghe Mulţescu: ”Cu experienţa lui, se poate câştiga Cupa României!” VIDEO

Dinamo București

Comentarii

Intr-un interviu acordat lui Ovidiu Ionescu, Dragoş Grigore a analizat situaţia dificilă în care se află fosta sa echipă, Dinamo Bucureşti

Fostul lider al ”câinilor roşii”, acum la Ludogorets, nu se teme că Dinamo ar putea retrograda la finalul acestui sezon. Dragoş Grigore are cuvinte de laudă pentru suporterii dinamovişti şi crede că un eventual succes în Cupa României, poate salva sezonul grupării din Ştefan cel Mare:

”Sunt de apreciat suporterii echipei Dinamo. Nu cred că vor putea duce la nesfârşit această luptă care o duc momentan. Echipa suferă de ceva vreme, au fost şi jocuri aproape reuşite însă din păcate nu au strâns puncte şi asta se vede în poziţia din clasament pe care o ocupă. Cred că uşor, uşor vor reuşi să strângă şi puncte şi să se salveze de la retrogradare. Trebuie să fim realişti şi să spunem că Dinamo în momentul de faţă se va bate pentru salvarea de la retrogradare. Nu mi-e teamă. Doar că îmi pare rău de faptul că sunt jos în clasament şi nu sunt în playoff pentru a se bate la campinat. Însă nu mi-e teamă că Dinamo va retrograda” a mărturisit Dragoş Grigore, într-un interviu acordat colegului, Ovidiu Ionescu.

”Probabil dacă vor reuşi să câştige Cupa, vor mai salva ceva din ce n-au reuşit în campionat în acest an.  Sunt încrezător, aşa cum am mai spus-o, nu mă gândesc şi nu mi-e frică de o retrogradare pe plan sportiv. Să câştige Cupa ca să salveze un an nu tocmai bun din punct de vedere al campionatului.” a mai completat el.

Proaspăt revenit în Ştefan cel Mare, antrenorul Gheorghe Mulţescu se bucură şi de sprijinul lui Grigore: ”Dacă a fost ales, înseamnă că e cel mai potrivit. Am lucrat cu Mulţescu, îl cunosc, sunt sigur că va reuşi să ridice moralul echipei, să adune puncte, să nu-şi facă probleme din punct de vedere al retrogradării şi sunt sigur că cu experienţa lui va castiga Cupei Romaniei.” a încheiat fostul fundaş al lui Dinamo.

Dragoş Grigore a jucat timp de şase sezoane la formaţia bucureşteană. Fotbalistul care a început fotbalul la CFR Timişoara, a evoluat între 2008 şi 2014 la Dinamo, apoi s-a transferat în Franţa, la Toulouse. Ulterior, el a mai bifat experienţa Al Sailiya, iar din 2018 evoluează la campioana Bulgariei, Ludogorets.

Grigore este câştigător al Cupei şi Supercupei României cu Dinamo Bucureşti, iar în 2018-2019 şi 2019-2020 a câştigat titlul în Bulgaria cu actuala sa echipă. 

Afla mai multe despre: dragoş grigore 

viewscnt
Articole similare