Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Duckadam îl contrazice pe preşedintele Iohannis: "În altă parte se poate, la noi nu se poate"

EXCLUSIV | Duckadam îl contrazice pe preşedintele Iohannis: "În altă parte se poate, la noi nu se poate"

FCSB

Comentarii

Helmuth Duckadam, într-un interviu exclusiv pentru Telekom Sport, a declarat că nu este de acord cu prelungirea stării de urgenţă şi este de părere că românii trebuie să se întoarcă la muncă.

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat marţi prelungirea stării de urgenţă pentru alte 30 de zile, astfel starea de urgenţă va fi prelungită până pe 14 mai, lucru care nu este pe placul lui Helmuth Duckadam. 

"Prelungirea acestei stări de urgenţă nu ştiu dacă e cea mai bună soluţie. Se putea prelungi pe încă o perioadă de două săptămâni, în anumite judeţe care sunt mai afecctate. Dar în rest cred că ar trebui să mergem la muncă. 

Noi ne plângem că una, alta, dar muncitorii români au plecat, mii de oameni, la muncă. Deci în altă parte se poate, la noi nu se poate", a spus Duckadam pentru Telekom Sport. 

"Eroul de la Sevilla" este nemulţumit şi de faptul că trebuie să redacteze o adeverinţă de fiecare dată când vrea să iasă din casă: "Eu mă simt puţin frustrat. Adică eu sunt obligat să stau în casă, să completez o declaraţie dacă vreau să merg până la magazin şi alţii pleacă la muncă în străinătate".

Afla mai multe despre: helmuth duckadam 

viewscnt
Articole similare