Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Dumitru Dragomir a dezvăluit cum l-a cunoscut pe Gigi Becali: ”Era mai sărac, nu prea era agreat!” De ce îi apreciază pe verii Becali

EXCLUSIV Dumitru Dragomir a dezvăluit cum l-a cunoscut pe Gigi Becali: ”Era mai sărac, nu prea era agreat!” De ce îi apreciază pe verii Becali

Top Interviuri

Comentarii

Dumitru Dragomir a fost invitatul lui Alexandru Săbău în cadrul emisiunii Top Interviuri de la Telekom Sport.

Fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, unul dintre cei mai charismatici oameni din fotbalul românesc, a vorbit printre altele şi despre relaţia cu familia Becali şi prima întâlnire pe care a avut-o cu verii Giovanni şi Gigi Becali.

Dumitru Dragomir a povestit că l-a întâlnit pe Ioan Becali pentru prima dată în Italia: ”Pe la Milano, sau pe la Roma...cu echipele naţionale. El era fugit din ţară” şi-a amintit Dragomir, care a avut cuvinte de laudă pentru cel mai cunoscut agent FIFA din România: ”Giovanni, un tip foarte isteţ, a tocat mulţi bani în viaţa lui. Cu toate că a suferit foarte mult, a reuşit în viaţă” a spus Dragomir la Top Interviuri.

În schimb, pe Gigi Becali, Dragomir l-a cunoscut imediat după Revoluţie. Fostul şef al LPF a avut cuvinte de laudă şi pentru actualul patron de la FCSB despre care spune că a făcut o avere impresionantă plecând de jos: ”A plecat de jos, era mai sărac, nu prea era agreat. După aia a venit peste noi toţi. E băiat deştept tare ăsta, degeaba îl fac unii în toate felurile. Probabil că o avea şi el o doagă sărită, dar e un tip care a făcut avere cât noi toţi la un loc. După revoluţie l-am cunoscut, cred că prin 1992-1993” a explicat Dragomir, la Telekom Sport.

Unul dintre personajele cheie din fotbalul românesc după 1990, Dumitru Dragomir are o descriere specială şi pentru fostul selecţioner al României, Victor Piţurcă: ”Ah, pe Piţurcă eu l-am adus la fotbalul mare, la Scorniceşti. Foarte talentat şi ca fotbalist şi ca antrenor. Ca antrenor, un colos!” a mai declarat Dumitru Dragomir, la Top Interviuri cu Alexandru Săbău.

Acum în vârstă de 74 de ani, Dumitru Dragomir a jucat fotbal la Nitramonia Făgăraş şi Universitatea Craiova ca junior şi ulterior la Chimia Râmnicu Vâlcea ca fotbalist profesionist. A fost preşedinte de club şi ulterior preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal din România, fiind considerat unul dintre cei mai influenţi oameni din fotbalul românesc. Dumitru Dragomir a fost deputat între 11 decembrie 2000 şi 22 decembrie 2008 din partea PRM. Este supranumit ”Corleone”, ”Mitică de la Ligă” sau ”Oracolul din Bălceşti”. 

Afla mai multe despre: dumitru dragomirgigi becaliioan becali 

viewscnt
Articole similare