Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Dumitru Dragomir îi dă un sfat genial Simonei Halep legat de investiţiile financiare. Nimeni nu s-a gândit la asta!

EXCLUSIV | Dumitru Dragomir îi dă un sfat genial Simonei Halep legat de investiţiile financiare. Nimeni nu s-a gândit la asta!

Simona Halep

Comentarii

Dumitru Dragomir, fostul şef al Ligii Profesioniste de Fotbal se declară un mare fan al Simonei Halep, cea mai valoroasă jucătoare de tenis a României din toate timpurile. Mitică a dezvăluit pentru telekomsport.ro că a urmărit cu sufletul la gură meciul dintre Simona Halep şi Venus Williams din optimile turneului de la Miami, încheiat cu victoria româncei, 6-3/6-3.

”Recunosc că am tremurat un pic la meciul ei. Am avut emoţii, dar Simona a demonstrat din nou, dacă mai era cazul, că este o mare jucătoare. O jucătoare completă”, a spus Dragomir.

Despre investiţiile financiare pe care Halep le-a făcut până în prezent crede că aceasta ales cea mai bună cale îndreptându-se către imobiliare. ”Păi banii se duc. Casele rămân. E cea mai bună investiţie. Dar vreţi să vă spun ceva? Cei mai mulţi bani Simona tot din tenis îi face. La cât a câştigat ea până acum i-ar trebui vreo 3000 de ani să cheltuie întreaga sumă”, a declarat Dragomir. 

Cel supranumit şi Oracolul din Bălceşti i-a dat şi un sfat genial Simonei, în privinţa investiţiilor. Întrebat în ce ar mai putea investi Simona în afara zonei imobiliare, Dragomir a răspuns după câteva secunde de gândire: ”În România de azi mai poţi băga bani în titlurile de stat. E o investiţie sigură”, a mai spus el. 

28, 5 milioane de dolari a câştigat Halep din tenis!

Până în clipa de faţă, Simona Halep ( nr 3 WTA) a câştigat din tenis suma de 28,5 milioane de dolari din tenis şi alte câteva milioane din contractele de publicitate. O parte dintre aceşti bani Halep a ales să-i investească în imobiliare. Şi-a achiziţionat un hotel în staţiunea Poiana Braşov, care valorează aproape 2 milioane de euro şi a ridicat un bloc de apartamente de vacantă în nordul staţiunii Mamamaia. Halep mai deţine o cafenea în centrul oraşului Constanţa. 

 

Afla mai multe despre: simona helpwtatennis 

viewscnt
Articole similare