Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | "După meciul cu Craiova, toată lumea a înţeles. Au văzut ce joacă!". Basarab Panduru, despre motivul pentru care FCSB nu mai câştigă în Liga 1

EXCLUSIV | "După meciul cu Craiova, toată lumea a înţeles. Au văzut ce joacă!". Basarab Panduru, despre motivul pentru care FCSB nu mai câştigă în Liga 1

FCSB

Comentarii

Basarab Panduru (50 de ani) e de părere că FCSB nu mai câştigă, deloc sau atât de uşor, din cauză că echipele din Liga 1 se blochează mult mai bine decât o făceau în trecut. FCSB joacă dezinvolt pe atac şi are cel mai bun atac din campionat, însă n-a mai marcat şi nici n-a câştigat de trei meciuri.

FCSB are trei înfrângeri la rând în toate competiţiile acestui sezon, cu Dinamo (0-1, în Cupă), Academica Clinceni şi FC Hermannstadt (ambele 0-1, în Liga 1), Basarab Panduru a spus că echipa lui Toni Petrea a început să fie blocată mai uşor de adversar deoarece acestea nu se mai deschid atât de mult în faţa atacurilor roş-albastre.

Panduru e de părere că meciul cu U Craiova (2-0, în Bănie) a fost un exemplu de cum nu ar trebui să te aperi în faţa FCSB, iar echipele din Liga 1 au luat aminte: "Conta şi Man, dar eu cred că echipele deja au văzut ce joacă FCSB şi nu se mai lăbărţează. După meciul cu Craiova, toată lumea a înţeles că în momentul când te iei de la egal la egal cu FCSB, ai mari probleme şi poţi să iei multe goluri", a spus Basarab Panduru, la Telekom Sport.

Specialistul Telekom Sport s-a arărat uluit de schimbările făcute de FCSB în meciul cu Hermannstadt: "Schimbările făcute.... Te iei cu mâinile de cap. Să termini cu Creţu, Ov. Popescu, Nedelcu, Panţîru. Trei dintre ei intraţi din dreapta în centru. Nici măcar închizător nu mai au... (Dinu - Şi schimbi la pauză, când eşti condus cu 1-0, schimbi stoperii... asta este înfiorător). Dar în minutul 80, că îl schimbi pe Miron cu Creţu, asta ce mai e, Mister?", a mai spus Panduru.

Afla mai multe despre: basarab panduruliga 1fcsbaparare 

viewscnt
Articole similare