Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV ”E ca şi cum totul merge perfect în România...doar echipa naţională îi supără pe români” Analiză de excepţie a lui Florin Gardoş

EXCLUSIV ”E ca şi cum totul merge perfect în România...doar echipa naţională îi supără pe români” Analiză de excepţie a lui Florin Gardoş

Echipa națională

Comentarii

Într-un interviu exclusiv acordat Telekom Sport, Florin Gardoş a vorbit despre situaţia de la echipa naţională.

”E greu la echipa naţională, pentru că aşteptările sunt tot timpul mai mari. Am impresia că lumea nu vede realitatea şi asta e cea mai mare problemă” mărturiseşte Florin Gardoş, într-un interviu exclusiv acordat Telekom Sport.

Florin Gardoş, analiză de excepţie: ”E ca şi cum totul merge perfect în România...doar echipa naţională îi supără pe români” 

Florin Gardoş a debutat în 2011 la prima reprezentivă într-un meci amical contra Ucrainei. Fundaşul în vârstă de 31 de ani explică elegant că nu înţelege atmosfera negativă din jurul primei reprezentative: ”Mi se pare că e foarte mult negativism în jurul echipei naţionale şi toţi cei care nu sunt direct implicaţi la echipa naţională, vorbesc despre foşti fotbalişti, atacă mereu echipa naţională, indiferent cine e antrenor. Selecţia nu e bună, e contestată selecţia, nu e bun antrenorul. E greu, mai ales ca selecţioner să fii la echipa naţională. Dacă vorbim despre ultimii doi selecţioneri, la început au fost primiţi cu foarte mult entuziasm. Cum au apărut două, trei rezultate nesatisfăcătoare deja lumea a început cu aceeaşi poveste cu selecţia, acela nu e bun, de ce e adus acela, de ce nu e adus celălalt. Aceste lucruri apasă pe lot, pe jucători şi aşa mai departe” spune Gardoş, în interviul exclusiv acordat Telekom Sport.

”Uitaţi-vă pe Facebook la o postare a echipei naţionale care sunt comentariile. Atâta negativism...E ca şi cum totul merge perfect în România, doar echipa naţională îi supără pe români şi îi face de ruşine. Cred că trebuie să stăm şi să analizăm un pic valoarea noastră şi valoarea adversarului şi să pornim de acolo. Ar fi totul mai realist. Oamenilor le e foarte greu să accepte ideea că nu mai avem o generaţie cum a fost cea a lui Hagi şi Popescu, când erau jucători la echipe de top din Europa, titulari, căpitan la Barcelona...” mai spune fotbalistul cu 13 selecţii la nivelul primei reprezentative.

Numirea lui Mirel Rădoi este privită cu ochi buni de Gardoş. El speră ca entuziasmul creat de noul selecţioner la echipa U21 a României să se păstreze şi la nivelul echipei mari: ”Îmi doresc din tot sufletul ca entuziasmul pe care oamenii şi suporterii şi presa l-au avut faţă de naţionala de tineret să se transfere şi la naţionala mare odată cu venirea lui Mirel Rădoi” a încheiat Gardoş.

Gardoş a debutat în 2011 în echipa naţională şi a strâns 13 selecţii. Este fost internaţional U21 al României şi a jucat la formaţii precum Concordia Chiajna, FCSB, Southampton, Poli Iaşi şi U Craiova.

Afla mai multe despre: florin gardoşechipa naţională de fotbal 

viewscnt
Articole similare