Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | "E o provocare! Dacă nu reuşeşte, care e problema?". Cum a comentat Ioan Andone numirea lui Dinu Todoran ca antrenor la FCSB

EXCLUSIV | "E o provocare! Dacă nu reuşeşte, care e problema?". Cum a comentat Ioan Andone numirea lui Dinu Todoran ca antrenor la FCSB

FCSB

Comentarii

Invitat la Telekom Sport în studioul dinaintea finalei Europa League, Ioan Andone (61 de ani) a vorbit despre numirea lui Dinu Todoran ca antrenor la FCSB.

Gigi Becali l-a numit antrenor principal la FCSB pe Dinu Todoran (42 de ani), prilej de mare mirare pentru mai mulţi specialişti din fotbalul românesc, dar nu şi pentru Ioan Andone. "Fălcosul" a lucrat cu Tudoroan la FC Voluntari şi, la Telekom Sport, a spus că e provocare pentru el faptul că a ajuns la FCSB.

"Îl cunosc foarte bine. E o provocare pentru el. Dacă nu reuşeşte, care e problema? Din moment ce au fost atâţia acolo şi n-au reuşit... Trebuie să-şi câştige mecurile. Şi eu ştiam că va fi adus pentru academie. (n.r. Şi să fii pus la echipa mare doar pentru că te-a prins telefonul la biserică) Nu doar de asta, sunt mai multe motive, că aşa face Gigi. Stai liniştit!", a spus Ioan Andone, la Telekom Sport.

Nicolae Dică: "Nu mă aşteptam să ajungă la FCSB!"

Fostul antrenor al roş-albaştrilor, Nicolae Dică, a fost a doua opţiune a lui Gigi Becali după ce Marius Şumudică a refuzat propunerea sa. Dică s-a văzut şi el în situaţia de a refuza, iar Becali l-a ales pe Dinu Todoran: ”Nu mă aşteptam să ajungă la FCSB, dar este un antrenor tânăr, de perspectivă, care poate să aibă rezultate” a spus Dică, în exclusivitate pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: ioan andonedinu todoranfcsbantrenor 

viewscnt
Articole similare