Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Echipa cu cel mai mic buget de salarii din Liga 1. Cât câştigă lunar un jucător şi de ce se doreşte accederea în play-off

EXCLUSIV | Echipa cu cel mai mic buget de salarii din Liga 1. Cât câştigă lunar un jucător şi de ce se doreşte accederea în play-off

FC Voluntari

Comentarii

Ioan Andone, managerul general de la Voluntari, a dezvăluit în direct la Telekom Sport faptul că ilfovenii au cel mai mic buget de salarii din Liga 1 la ora actuală, dar că-şi propun locul 6 şi implicit accederea în play-off.

„Avem cel mai mic buget din Liga 1 în acest sezon: 1,2 milioane de euro pentru salarii. La acest club există o contabilitate separată. Drepturile TV revin echipei din Liga 1, iar banii publici se investesc în Academie. Ne-am propus să ne clasăm în primele 6 locuri. Locul 6 îl vizăm. Cu ce e mai bună Iaşi decât noi?!” - a spus Ioan Andone la Telekom Sport. 

Conform site-ului oficial, Voluntari are în acest moment un lot format din 27 de jucători. La un calcul simplu, întins pe o durată de 11 luni a actualului sezon, vom descoperi că, în medie, un jucător de la gruparea ilfoveană încasează lunar puţin peste 4.000 de euro salariu brut. Fără taxe, un salariu mediu la Voluntari ajunge la 2.300 de euro. 

Afla mai multe despre: ioan andoneliga 1voluntari 

viewscnt
Articole similare