Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Echipa din Liga 1 care se va reforma complet: ”Asta este perspectiva!” Planul pe care l-au pus la cale

EXCLUSIV | Echipa din Liga 1 care se va reforma complet: ”Asta este perspectiva!” Planul pe care l-au pus la cale

Superliga

Comentarii

Ioan Andone spune că FC Voluntari va schimba strategia din vară şi echipa se va baza tot mai mult pe tineri. În prezent, media de vârstă la FC Voluntari este de 26,77 ani, la mijlocul clasamentului în Liga 1 - din acest punct de vedere.

FC Voluntari l-a adus în noiembrie pe Cristiano Bergodi, dar echipa este în continuare într-o situaţie delicată. Ilfovenii sunt pe locul 6 în play-off, care duce la barajul pentru menţinerea în Liga 1. Ioan Andone - managerul general al lui FC Voluntari - spune că are foarte mare încredere în Bergodi şi este convins că echipa se va salva.

Apoi, din vară, clubul va schimba politica de transferuri. Andone susţine că echipa se  va baza tot mai mult pe tineri şi deja mai mulţi jucători de la echipa secundă se pregăteşte sub comanda lui Bergodi.

”Acum, momentan, nu avem un jucător care câştigă meciul. Avem o echipă. Ăsta e un lucru foarte bun. Cristiano Bergodi, în opinia mea, e unul din primii trei antrenori din România. Nu îi reflectă locul. El a venit într-o perioadă foarte grea pentru noi, dar ce e bine pentru noi e că construieşte o echipă. Încet. Deci nu o dată jucăm extrordinar de bine şi o dată prost. Nu. Jucăm constant. Dacă jucăm constant bine, avem şanse de salvare de la retrogradare, ne-a preluat pe ultimul loc şi am sărit două locuri. Eu am mare încredere că putem termina pe locul 9, 8, cam acolo eu sper să terminăm. El a scos tot ce se poate din lotul actual.

(Pare o echipă cosmopolită aici) Păi avem italieni, francezi. Ce e important că şi românii care sunt, nu sunt români în vârstă. A avut curajul de a-l debuta pe Bălan cel mic. În lotul mare tot timpul se antrenează de la echipa a doua 4-5 jucători. Avem încredere că, în vară, dacă ne vom salva, şi sunt convins că ne vom salva, pleacă la alt proiect, cu mai mulţi jucători români tineri, pentru că asta este perspectiva şi asta înseamnă clubul Voluntari”,
a declarat Ioan Andone pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: ioan andonefc voluntari 

viewscnt
Articole similare