Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Edi Iordănescu, abordat de FRF pentru postul de selecţioner! MM: "E pregătit. S-ar potrivi"

EXCLUSIV | Edi Iordănescu, abordat de FRF pentru postul de selecţioner! MM: "E pregătit. S-ar potrivi"

Echipa națională

Comentarii

Telekom Sport a aflat că Edi Iordănescu (43 de ani) va fi abordat de către FRF pentru a deveni selecţionerul naţionalei României, după plecarea lui Mirel Rădoi. Prezent în studioul emisiunii Sport Report, Mihai Stoica a comentat acest subiect şi a evidenţiat plusurile pe care le are fostul antrenor de la FCSB.

EXCLUSIV | Edi Iordănescu, abordat de FRF pentru postul de selecţioner! MM: "E pregătit. S-ar potrivi"

Silviu Tudor Samuilă a anunţat, vineri, în direct la Telekom Sport că Federaţia Română de Fotbal l-a contactat pe Edi Iordănescu pentru postul de selecţioner, după refuzurile lui Gică Hagi şi Răzvan Lucescu.

Invitat la Sport Report, emisiune moderată de Silviu Tudor Samuilă, Mihai Stoica a comentat, vineri, informaţia lansată în emisiune. MM e de părere că Edi Iordănescu ar fi pregătit pentru a fi selecţioner la naţionala României pentru că s-ar impune prin discurs în faţa jucătorilor, chiar şi în faţa celor cu experienţă.

Mihai Stoica l-a lăudat pe fostul antrenor de la FCSB pentru modul cum pregăteşte jocurile şi a spus că este un bun motivator, iar ideea celor de la FRF s-ar putea dovedi una inspirată.

"Îl văd ca pe un workaholic, ca pe un om care să muncească zi de zi, pentru că îi place şi e pregătit pentru această meserie, dar îl văd şi ca selecţioner. Are un discurs foarte bine structurat şi în niciun caz nu se poate ca Edi să nu se impună în faţa unui jucător, chiar dacă vorbim despre Chiricheş sau Stanciu. Cred că s-ar potrivi.

Un alt aspect extrem de important este cum pregăteşte jocurile, în funcţie de adversar, iar aici analizele pe care le făcea şi care îmi sunt proaspete în minte erau...nu pot să vorbesc decât la superlativ despre modurile în care prgătea jocurile.

Un aspect foarte important esrte discursul în faţa jucătorilor şi este un motivator de excepţie. Cred că e o idee bună pe care o au cei de la FRF"
, a spus Mihai Stoica, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: edi iordanescufrfcontactselectionermihai stoica 

viewscnt
Articole similare