Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV El ar putea prelua echipa naţională a României. Anunţul momentului: ”Este fără discuţie o soluţie”

EXCLUSIV El ar putea prelua echipa naţională a României. Anunţul momentului: ”Este fără discuţie o soluţie”

Echipa națională

Comentarii

Într-un interviu acordat în exclusivitate Telekom Sport, Sorin Cârţu a mărturisit că îl vede pe Mirel Rădoi un posibil viitor selecţioner al României

Cârţu îl consideră pe Mirel Rădoi potrivit să preia rolul de la Cosmin Contra într-un viitor mai mult sau mai puţin îndepărtat: ”Îmi place cum se exprimă la vremea asta Rădoi. Acum nu ştiu Rădoi ce ar vrea în continuare să facă. Îmi place ce face acum, la nivelul ăsta. Poate că e mai bine să mai aştepte şi să meargă în continuare la nivelul ăsta. Nu ştiu. Cert este că reprezintă o soluţie” a declarat Sorin Cârţu pentru Telekom Sport. 

Fostul mare internaţional al Craiovei crede că Federaţia ar trebui să meargă pe mâna antrenorilor români: ”Mai sunt şi alţi antrenori români care să facă treabă. În orice caz, pare că pentru echipa naţională şi pentru fotbalul românesc, tot mai bine este să mergem pe autohtoni”

Mirel Rădoi selecţionerul echipei mari? Ce spune Sorin Cârţu despre Cosmin Contra

O eventuală ratare a calificării la Euro îi poate fi fatală lui Cosmin Contra? Sorin Cârţu explică: ”Contra are un CV bun şi vine de la o echipă naţională, aşa că nu rămâne pe drumuri. Ba din contră, material sigur va ieşi mai bine decât e la echipa naţională.Dar contează foarte mult pentru el. Pentru el e important din punct de vedere al performanţei să facă această calificare. Atârnă foarte greu în ceea ce înseamnă cariera lui. Aşa că terbuie să fie detaşat. El singur a spus că, dacă nu face calificarea, vrea să se dea la o parte” a mai spus Sorin Cârţu în exclusivitate pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: sorin cârţumirel rădoi 

viewscnt
Articole similare