Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | El e Dennis Man de la Dinamo! "Câinii" au dat lovitura cu spaniolul transferat de Cosmin Contra: "Are aceleaşi trăsături, un stâng bun"

EXCLUSIV | El e Dennis Man de la Dinamo! "Câinii" au dat lovitura cu spaniolul transferat de Cosmin Contra: "Are aceleaşi trăsături, un stâng bun"galerie foto

Dinamo București

Comentarii

Antrenorul lui FC Botoşani, Marius Croitoru, consideră că spaniolul Juan Camara (26 de ani) reprezintă cel mai bun transfer făcut de Dinamo în această perioadă. Tehnicianul l-a asemănat pe jucătorul de bandă cu Dennis Man, de la FCSB.

Marius Croitoru, despre Juan Camara: "Îl văd de nivelul lui Dennis Man"

Spaniolul Juan Camara a jucat doar 45 de minute în Liga 1 până la partida cu Gaz Metan, împotriva lui FC Botoşani, dar Marius Croitoru e convins că Dinamo a făcut o mutare foarte bună. Tehnicianul l-a comparat pe jucătorul "câinilor" cu Dennis Man, întrucât au aceleaşi calităţi: 

"La ce a arătat cu mine, da! Îl văd de nivelul lui Man, are aceleaşi trăsături, fizicul, intră în interior, e bun, e cam cel mai bun transfer. Nu are vârsta, în schimb, dar are un picior stâng bun", a declarat Marius Croitoru în cadrul emisiunii "Sport Report". 

Ce a spus Juan Camara după debutul în Liga 1 pentru Dinamo

"(n.r. - Ai învăţat ceva în română?) Până acum, câteva cuvinte. Da, şi alte câteva cuvinte, dar sunt convins că în câteva luni voi învăţa limba. Vin din Polonia, care are o limbă la fel de dificilă, şi mereu reuşesc să învăţ multe, în special despre fobal. Aşa că sper să ajung să pot să vorbesc puţin.

(n.r. - Îţi place oraşul?) Da, deoarece am ajuns într-o ţară străină îmi era frică de cum va fi totul, de cum o să fie oraşul, dar adevărul este că prima impresie a fost incredibilă. Am venit într-un oraş mare, care are de toate. Centre comerciale pentru a mă plimba, parcuri, restaurante, iar, în final, din ce am văzut, îmi place. Şi iubitei mele, la fel. A venit cu mine şi suntem foarte fericiţi", spunea Juan Camara.

Camara este reprezentat de Media Base Sports, agenţia lui Pere Guardiola, fratele antrenorului de la Manchester City şi bun prieten cu Pablo Cortacero. Camara este mijlocaş stânga, însă poate fi folosit şi pe postul de fundaş stânga.

Fotbalistul de 24 de ani a fost crescut în academia celor de la Villarreal, însă a fost transferat de Barcelona şi a jucat o bună perioadă pentru echipa a doua a catalanilor, dar şi sub formă de împrumut la echipe precum Girona sau Reus Deportiu.

 

Afla mai multe despre: juan camaradinamodennis manfcsb 

viewscnt
Articole similare