Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | El este cel mai norocos antrenor din Liga I. ”Patronul meu nu ştie nici măcar lotul”

EXCLUSIV | El este cel mai norocos antrenor din Liga I. ”Patronul meu nu ştie nici măcar lotul”

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Gigi Becali sau Ioan Niculae sunt printre patronii din Liga I care au schimbat de multe ori antrenorii şi s-au implicat la echipă, dar există şi conducători care preferă să-i dea mână liberă antrenorului.

Din categoria ”norocoşilor” care îşi pot face treaba fără implicarea patronilor îl avem pe Eugen Neagoe. Tehnicianul a făcut o treabă excelentă la Sepsi, iar formaţia care ajungea pentru prima dată în Liga I în sezonul trecut are acum şanse importante de a prinde playoff-ul.

Nu mi s-a întâmplat să vină patronul şi să-mi spună pe cine să bag în teren. Nici măcar nu ştie lotul cu care fac deplasarea pentru următorul joc. Nu mă întreabă echipa, nu mă întreabă absolut nimic. Eu i-am mulţumit pentru încrederea pe care o are în mine şi în capacităţile pe care le am eu.

Puteam să fim uşor pe primul lor. Mă gândesc doar la meciul cu FCSB, când până în minutul 81 ei nu au avut niciun şut pe poartă.

Eu nu sunt antrenorul la care patronul să vină în vestiar, să vorbească cu jucătorii, să strige la ei, să îi certe. Lucrurile astea nu îmi plac”, a spus Eugen Neagoe, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: neagoesepsiliga 1 

viewscnt
Articole similare