Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Eric de Oliveira, la un pas de transferul la o echipă din Liga 1: ”Am avut nişte convorbiri, aştept oferta”

EXCLUSIV | Eric de Oliveira, la un pas de transferul la o echipă din Liga 1: ”Am avut nişte convorbiri, aştept oferta”

Superliga

Comentarii

Eric de Oliveira este gata să revină în Liga 1. Mijlocaşul de 35 de ani spune că are mai multe oferte de transfer din România, dar cel mai mult îl interesează cea de la Gaz Metan, echipa sa de suflet. De altfel, familia lui Eric este stabilită în Mediaş şi jucătorul brazilian şi-a deschis acolo un restaurant.

Eric de Oliveira s-a despărţit în această iarnă de FC Voluntari, dar nu va avea o vacanţă foarte lungă. Mijlocaşul brazilian susţine că a avut deja o discuţie cu cei de la Gaz Metan Mediaş, unde s-ar putea transfera în perioada următoare.

Eric de Oliveira, aproape de transferul la Gaz Metan

Gaz Metan Mediaş a fost prima echipă din România pentru care Eric de Oliveira a jucat. A ajuns la Mediaş în vara lui 2007 şi oraşul i-a rămas în suflet. Acum, Eric are şanse mari să revină la echipa la care a adunat cele mai multe prezenţe din cariera sa, 147.

Mijlocaşul de 35 de ani susţine că a purtat deja o discuţie cu cei din conducerea clubului şi aşteaptă acum o ofertă de transfer. În acelaşi timp, Eric susţine că are propuneri şi de la alte cluburi din România, semn că se bucură în continuare de o cotă foarte bună.

”Eu am avut nişte convorbiri cu cei de la Mediaş, urmează să primesc ceva ofertă din partea lor, am mai avut câteva oferte din ţară, din divizia B şi divizia A, dar încă nu am dat un răspuns la nimeni, aşa că uşile sunt deschise. (Vorbeşti cu Jorge Costa?) Ne-am salutat, am vorbit mai mult de restaurante decât de fotbal, că îi lipseşte o carne braziliană, că îi lipseşte o fasole neagră. Eu mereu când sunt acasă mă duc pe la Gaz să văd cum sunt băieţii. Sunt jucători noi, dar cu portughezii şi brazilienii deja m-am împrietenit”, a declarat Eric de Oliveira pentru Telekom Sport.

Pentru Eric, ar fi pentru a patra oară în carieră când se transferă la Gaz Metan. Prima dată a ajuns la Mediaş în 2007, a stat până în 2011, apoi a revenit în 2013 şi în 2017. Eric are 147 de meciuri pentru Gaz Metan, timp în care a marcat 36 de goluri şi a reuşit 31 de assist-uri.

Afla mai multe despre: eric de oliveira 

viewscnt
Articole similare