Experiențe împreună.
You are here:

EXCLUSIV | Explicaţiile lui Cristi Balaj, după ce meciul Viitorul - Iaşi a fost întrerupt. Replica genială a lui Cornel Dinu

EXCLUSIV | Explicaţiile lui Cristi Balaj, după ce meciul Viitorul - Iaşi a fost întrerupt. Replica genială a lui Cornel Dinu

Liga 1

Comentarii

Partida dintre Viitorul şi Iaşi a fost întreruptă în minutul 69, din cauza condiţilor meteo nefavorabile, de pe stadionul din Ovidiu. Vizibilitatea redusă, după intensificarea ceţii în repriza secundă, l-a convins pe arbitrul Andrei Chivulete să oprească temporar partida.

Cristi Balaj, expert Telekom Sport, a explicat motivul întreruperii partidei.

”Dacă vizbilitatea e mai mică de 150 metri... De ce s-a luat această distanţă de 150 metri? Să se vadă dintr-un colţ în celălalt pe diagonală. Plus că mai există şi spectatori, să se vadă foarte bine. Se aşteaptă 60 minute, dacă timp de 60 minute, terenul nu devine practicabil, atunci meciul va fi programat a doua zi. Dacă nu se poate relua jocul azi după 60 de minute, el se va desfăşura a doua zi la o oră pe care echipele de comun acord o vor stabili”, a explicat Balaj.

Cornel Dinu, în schimb, nu a ratat ocazia să ironizeze jocul echipelor: ”O calitate a jocului în ceaţă, echipele au jucat în ceaţă ca un măgar în ceaţă până în minutul 69”.

viewscnt
Articole similare
Ucidere din culpa in cazul Maradona? "Daca reusim, vor fi bani pentru toti. Trebuie sa...