Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Fabbrini, impresii după debutul în Liga I. Care este motivul pentru care a ajuns în România

EXCLUSIV | Fabbrini, impresii după debutul în Liga I. Care este motivul pentru care a ajuns în România

FC Botoșani

Comentarii

La doar câteva zile după ce a semnat cu FC Botoşani, Diego Fabbrini a jucat şi primul meci pentru moldoveni. Nu a fost unul cu noroc. Moldovenii au pierdut cu 3-2 în faţa Dunării Călăraşi.

Diego Fabbrini nu a avut nevoie de o perioadă de acomodare înainte să debuteze pentru FC Botoşani. A fost integralist în deplasarea de la Călăraşi. La final, italianul a ţinut să le transmită fanilor un mesaj. 

"Trebuie să ne cerem scuze, pentru că şi cu două penaltyuri tot am pierdut cu 3-2. Dar aşa este în fotbal. Trebuie să ne gândim la următorul meci, de sâmbătă, trebuie să ne odihnim şi să ne recuperăm, iar de luni să pregătim următorul meci. Cred că avem o echipă bună şi putem avea un sezon bun. Nu ştiu unde vom putea să ajungem, dar sunt sigur că ne vom descurca foarte bine" a spus Fabbrini.  

Fotbalistul de 28 de ani a explicat care a fost motivul pentru care a acceptat să vină în Liga I. 
 
"A fost decizia mea. Am avut şansa să vin aici cu toată familia, echipa este una bună, cu oameni de calitate, cu coechipieri foarte buni. Sunt fericit să rămân aici. Pentru mine este perfect" a povestit atacantul. 
 
Fabbrini spune că Hagi este cel mai apreciat român care a jucat în Italia şi face un pronostic în privinţa evoluţiilor viitoare ale lui Cristiano Ronaldo. 
 
"Este cel mai bun jucător din lume. Sunt sigur că va marca cel puţin 40 de goluri. Dacă nu 40, atunci cel puţin 35 va da cu siguranţă", a declarat Fabbrini în exclusivitate pentru Telekom Sport.  
 

 

Afla mai multe despre: fabbrinifc botoşani 

viewscnt
Articole similare