Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | FC Argeş se mişcă repede după despărţirea de Nicolae Dică. Piteştenii au demarat negocierile cu un alt antrenor

EXCLUSIV | FC Argeş se mişcă repede după despărţirea de Nicolae Dică. Piteştenii au demarat negocierile cu un alt antrenor

Liga 2

Comentarii

Conducerea grupării FC Argeş a demarat negocierile cu un nou antrenor, după despărţirea de Nicolae Dică.

Din informaţiile Telekom Sport, piteştenii negociază cu Alexandru Pelici, tehnician aflat sub contract cu Ripensia Timişoara, locul 14 în Liga 2.

După plecarea de la FC Argeş, Nicolae Dică a lăsat de înţeles, într-o intervenţie telefonică la Telekom Sport, că piteştenii îi pregătiseră deja un înlocuitor. "Dacă vă spun eu ce ştiu... Nu vreau să comentez mai mult. Nu e problema mea", a declarat Nicolae Dică, la Telekom Sport.

În acelaşi timp, Concordia Chiajna, echipă care l-a demis pe Laurenţiu Diniţă, a ajuns la un acord cu Erik Lincar, antrenor care s-a despărţit de liderul Turris Turnu Măgurele.

Nicolae Dică a plecat de la FC Argeş

Conducerea clubului FC Argeş şi antrenorul Nicolae Dică au ajuns la o înţelegere pentru rezilierea contractului pe cale amiabilă, a anunţat gruparea piteşteană.

"A fost iniţiativa mea. Au fost lucruri care nu mi-au convenit mie, ce s-a întâmplat în săptămâna meciului cu Măgurele, ce s-a întâmplat în săptămâna meciului pierdut la Timişoara. Nu pot să spun, pentru că sunt lucruri interne şi eu nu sunt genul de om să spun ce s-a întâmplat la FC Argeş. Eu am decis să plec", a explicat Nicolae Dică, la Telekom Sport.

Oficialii grupării din Trivale au mai reziliat tot pe cale amiabilă şi contractele colaboratorilor lui Nicolae Dică, secundul Alin Popescu, antrenorul cu portarii Răzvan Stanca şi preparatorul fizic, Dan Didiţă.

De pregătirea echipei se va ocupa Valentin Năstase, fost jucător al echipei FC Argeş, care a ocupat funcţia de secund în mandatul lui Dică.

În iunie, Nicolae Dică semnase un contract pe trei ani cu FC Argeş pentru postul de manager general, având ca obiectiv promovarea în Liga I.

După zece etape, FC Argeş este pe locul 6, cu 16 puncte în clasamentul Ligii a II-a, la şase puncte de liderul Turris-Oltul Turnu Măgurele.

Sâmbătă, în ultimul meci, FC Argeş a piedut cu 3-0 meciul cu ASU Politehnica Timişoara.

 

Afla mai multe despre: fc arges 

viewscnt
Articole similare