Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | FCSB pune presiune pe Victor Piţurcă înainte de meciul direct: "Este un antrenor care depăşeşte perimetrul Ligii I". Mesajul pentru jucători

EXCLUSIV | FCSB pune presiune pe Victor Piţurcă înainte de meciul direct: "Este un antrenor care depăşeşte perimetrul Ligii I". Mesajul pentru jucători

FCSB

Comentarii

Narcis Răducan a prefaţat derby-ul cu U Craiova, în exclusivitate pentru Telekom Sport, şi a ţinut să le transmită un mesaj jucătorilor săi. Totodată, el a vorbit şi despre ce înseamnă venirea lui Victor Piţurcă în Bănie.

"Ne pregătim ca pentru un meci mare. Acest club, indiferent cum s-a numit el, a ştiut tot timpul să gestioneze meciurile mari. Cel puţin din punctul meu de vedere, Craiova - FCSB e un meci mare al campionatului. Sper ca staff-ul nostru să pregătească mental echipa pe o linie pozitivă şi nu să ne fie teamă de aia sau de aia. Eşti fotbalist, trebuie să fii pregătit să joci cu 25 de mii de spectatori. E un antrenament pentru 50 de mii", a zis Narcis Răducan pentru Telekom Sport despre meciul cu U Craiova. 

  • U Craiova - FCSB se joacă duminică, de la ora 21:00, în direct la Telekom Sport 1

Directorul sportiv de la FCSB nu a ratat momentul să vorbească şi despre venirea lui Victor Piţurcă la Craiova, o mutare care a dinamizat Liga 1: "Piţurcă este un antrenor care depăşeşte perimetrul Ligii I, mă refer ca şi valoare şi anvergură. În aceste condiţii, e clar că preia o presiune enormă. Toată lumea se aşteaptă să se bată la campionat din prima zi. Va fi o presiune pentru ei, joacă acasă, toată lumea vrea ca Piţurcă să le aducă victoria. Noi cred că suntem la aceeaşi înălţime în ceea ce priveşte motivaţia. Am trecut un hop şi nu am făcut-o doar aşa, ca să atragem atenţia, dimpotrivă. Vrem să înşiruim mai multe meciuri cu rezultate".

Meciul cu FCSB va marca prima partidă oficială în care fostul selecţioner îşi intră în rolul de manager general. El şi-a început munca, oficial, de la 1 septembrie. 

Afla mai multe despre: fcsbu craiova 

viewscnt
Articole similare