Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | FCSB şi-a asigurat viitorul băncii tehnice cu Mihai Pintilii. Verdictul lui MM Stoica: "E exact ce avem nevoie”

EXCLUSIV | FCSB şi-a asigurat viitorul băncii tehnice cu Mihai Pintilii. Verdictul lui MM Stoica: "E exact ce avem nevoie”

FCSB

Comentarii

În lipsa lui Anton Petrea, infectat cu noul coronavirus, Mihai Pintilii (35 de ani) este antrenorul de conjunctură de la FCSB. Cu el pe bancă, roş-albaştrii au reuşit să se califice în turul trei preliminar al Europa League şi să o învingă le scor de neprezentare pe FC Argeş, în Liga 1. Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Telekom Sport, Mihai Stoica a argumentat de ce fostul internaţional are toate şansele să devină şi un mare tehnician.

Începând cu sezonul trecut, Mihai Pintilii îndeplineşte funcţia de delegat al celor de la FCSB, în ciua faptului că atribuţiile sale sunt cele de antrenor secund. Fostul mijlocaş central nu are încă licenţă de antrenor.

„Şi cât a fost secund, şi când era în teren şi se întâmpla să fie înlocuit din pricina accidentărilor şi rămânea pe bancă, Pintilii tot timpul a fost antrenor la echipa asta, chiar şi când juca. Din clipa în care a ajuns la noi, în 2012. Pentru că asta e construcţia lui, e lider înnăscut, toată lumea l-a respectat şi l-a ascultat.  Nu cred că a existat vreun jucător care să îi răspundă vreodată lui Pintilii nici când era jucător”, a declarat Mihai Stoica pentru Telekom Sport.

„MM” Stoica a dezvăluit şi care este fotbalistul de la FCSB care colaborează cel mai bine cu Mihaii Pintilii.

„Aţi văzut manifestarea lui Man când a marcat, în braţele cui s-a dus, iar Denis nu este un om care să se exteriorizeze, e un tip introvertit, vă daţi seama cam ce legătură este între ei. Pinti e exact ce avem noi nevoie la ora asta, d-aia am şi insistat ca el să rămână în club, nici nu conta poziţia pe care şi-o alegea, conta să fie cu noi”, a adăugat directorul sportiv al roş-albaştrilor.

Ca jucător, Pintilii a cunoscut gustul celor mai mari performanţe ale carierei. Fost internaţional, cu 43 de selecţii şi un gol, fostul „închizător” are în palmares două titluri de campion, o Supercupă a României şi o Cupă a Ligii.

Afla mai multe despre: fcsbantrenormm stoicapintilii 

viewscnt
Articole similare